L Lasyrinx Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #1 Merhaba, Atomic Heart oyununun exe değil de direkt dosya halinde birisi gönderebilir mi? Exe fazla güvenmiyorum şimdiden teşekkürler.
Merhaba, Atomic Heart oyununun exe değil de direkt dosya halinde birisi gönderebilir mi? Exe fazla güvenmiyorum şimdiden teşekkürler.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 23 Şubat 2023 #2 Atomic Heart (1.0.1.0 Gamepass/steam/epic) Türkçe Yama (v1) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] | DonanımHaber Forum İNDİR DISCORD _____________________________________________ Yama Versiyon v1 Oyun versiyon 1.0.1.0 Orjinal Gamepass/steam/epic ______________________ forum.donanimhaber.com Tarama yaptım dosya için. Temiz duruyor. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Atomic Heart (1.0.1.0 Gamepass/steam/epic) Türkçe Yama (v1) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] | DonanımHaber Forum İNDİR DISCORD _____________________________________________ Yama Versiyon v1 Oyun versiyon 1.0.1.0 Orjinal Gamepass/steam/epic ______________________ forum.donanimhaber.com Tarama yaptım dosya için. Temiz duruyor. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
L Lasyrinx Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #3 erme dedi: Atomic Heart (1.0.1.0 Gamepass/steam/epic) Türkçe Yama (v1) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] | DonanımHaber Forum İNDİR DISCORD _____________________________________________ Yama Versiyon v1 Oyun versiyon 1.0.1.0 Orjinal Gamepass/steam/epic ______________________ forum.donanimhaber.com Tarama yaptım dosya için. Temiz duruyor. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Eminim ki virus yoktur ama PC de önemli işler yaptığım için tehlikeye atamıyorum yine de teşekkürler.
erme dedi: Atomic Heart (1.0.1.0 Gamepass/steam/epic) Türkçe Yama (v1) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] | DonanımHaber Forum İNDİR DISCORD _____________________________________________ Yama Versiyon v1 Oyun versiyon 1.0.1.0 Orjinal Gamepass/steam/epic ______________________ forum.donanimhaber.com Tarama yaptım dosya için. Temiz duruyor. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Eminim ki virus yoktur ama PC de önemli işler yaptığım için tehlikeye atamıyorum yine de teşekkürler.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 23 Şubat 2023 #4 Edvoyz dedi: Eminim ki virus yoktur ama PC de önemli işler yaptığım için tehlikeye atamıyorum yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dosyalarda da virüs olması mümkün. Ek olarak indirdim, tarattım. Yok diye görünüyor, 60 antivirüse göre.
Edvoyz dedi: Eminim ki virus yoktur ama PC de önemli işler yaptığım için tehlikeye atamıyorum yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dosyalarda da virüs olması mümkün. Ek olarak indirdim, tarattım. Yok diye görünüyor, 60 antivirüse göre.
udede Kilopat Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 123 25 Şubat 2023 #5 Denedim kopyalamıyor. İzinlerle ilgili bir sorun var deneyen oldu mu Game Pass için