Attack on Titan 2025'te tekrar izlenir mi?

ARDA0663

Decapat
Daha fazla  
Animeye tekrar başlamak istiyorum fakat anime günümüzde artık tamamen unutulmuş durumda, sonuçta 1 yıla yakın süre önce final verdi kendi fandomu bile animeyi çok fazla konuşulmuyor, sosyal medyada orada bir yerde de paylaşımları yok kendim için izliyorum fakat nedense eski bir anime gibi hissetirdiği için arada kaldım. Siz olsanız ne yapardınız?

Hocam eski yeni hiç takılma bence. Sevdiğin animeyse ve tekrar izlemek istiyorsan izle gitsin. Ben de Darling in the Franxx'e başladım tekrardan. O kadar eski değil belki ama 6-7 yıl oldu yani pek yeni de sayılmaz. İzle geç hocam iyi eğlenceler. 🙂

Animeye tekrar başlamak istiyorum fakat anime günümüzde artık tamamen unutulmuş durumda, sonuçta 1 yıla yakın süre önce final verdi kendi fandomu bile animeyi çok fazla konuşulmuyor, sosyal medyada orada bir yerde de paylaşımları yok kendim için izliyorum fakat nedense eski bir anime gibi hissetirdiği için arada kaldım. Siz olsanız ne yapardınız?

Bence izlenebilir ama ilk seferde izlediğin tadı asla vermez tüm olayları bildiğin için ama yine de izleyebilirsin ekstra olarak animede sadece 2. defa izleyenleri anlayabileceği sahneler var.

Eski gibi hissettirmesinin ne önemi var ki. Bunu göz ardı edip sıkılmadan izleyebiliyorsan ne âlâ. Ayrıca Attack on Titan'ın unutulmaya başladığını da düşünmüyorum. İstisnasız her film/dizi/anime/manga final verdiğinde paylaşımları da azalır. Çünkü o içerik hakkında paylaşılacak şeyler azalmıştır ve yenisi gelmiyordur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı