Attack on titan 4. sezonun başları çok sıkıcı

OrgeneralSK

Decapat
Katılım
1 Mayıs 2021
Mesajlar
478
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
4. bölümdeyim ve inanılmaz sıkıcı reinerın anılarını izliyorum, 4. sezonun 2. bölümünde bıraktım Naruto'da 90. bölüme geldim. Her neyse ileride güzelleşecek mi? Teşekkürler.
 
4. bölümdeyim ve inanılmaz sıkıcı reinerın anılarını izliyorum, 4. sezonun 2. bölümünde bıraktım Naruto'da 90. bölüme geldim. Her neyse ileride güzelleşecek mi? Teşekkürler.
Sıkıcıysa izlemeyin hocam. İleride güzelleşecek diye dizi izlemek bana saçma geldi. Direkt o güzelleşen kısıma atlayın diğer bölümlerin özetini falan okuyup en mantıklısı böyle olur bence illaha izlemek istiyorsanız.
 
@OrgeneralSK İzlerken eğlenmiyorsan devam etmenin bir anlamı yok. Sadece dövüş kısımlarını izlemek istiyorsanız Youtube'dan bulabilirsiniz. Sonuçta hikaye var bunu anlatıyorlar.
 
Sıkıcıysa izlemeyin hocam. İleride güzelleşecek diye dizi izlemek bana saçma geldi. Direkt o güzelleşen kısma atlayın diğer bölümlerin özetini falan okuyup en mantıklısı böyle olur bence illaki izlemek istiyorsanız.

4. sezon hakkında arkadaşlarım bayağı gazlamıştı beni başları hayal kırklığına uğrattığı için böyle bir konu açtım. Söylediğiniz mantıklı belki öyle yaparım.
@OrgeneralSK izlerken eğlenmiyorsan devam etmenin bir anlamı yok. Sadece dövüş kısımlarını izlemek istiyorsanız YouTube'dan bulabilirsiniz. Sonuçta hikaye var bunu anlatıyorlar.

Dövüş kısımları için değil animeyi biraz daha harekete geçiceği bir bölümden itibaren izlemek istiyorum.
 
4. Sezon vur kır dök şeklinde değil sadece dövüş seven biri sevmez. Ama sabredersen 4. Bölümden sonra güzelleşiyor diye hatırlıyorum. Ama fazla beklentiye girme stüdyo değiştiği için ilk 3 sezonun verdiği keyfi vermiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı