Sürprizbozan Attack on Titan dizisindeki karakter ölüyor mu?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Geri canlanma durumu gibi bir şey yok değil mi?

Teorim bence ölmedi kendini bir kuş devine aktardı ya da aktarmadı, Eren'in gabi tarafından kafasının uçurulduğu yerde sadece Eren'in kafası ile zekenin vicudu birleşiyor ve kurucu titana dönüşüyor ancak burada bakmam gereken 2 bilgi var 1-2 kişinin birleşimi ile çıktı ancak Eren sadece kafasıyla birleşti yani enerji bakımından yetersiz oldu 2- kurucu titanın sırtındaki kanata benzeyen kemikler bu kemikler teorim olarak kanat olacaktı ve tam enerjide birleşim olunca kurucu titanın tam formu olacaktı yani 1km boyundu kanatlı ve derisine kadar işlenmiş kurucu titan olacaktı.
Ya da martı gibi bir titan diyeyim şimdi ben bunu neden dedim çünkü Eren'in titan formunun kanatlara bir göndermesi olması onun oradaki güvercin olabileceği teorisini atıyor ve bu teoriyi destekleyen şey ise az önce dediğim gibi enerjisi bir de titan yaratabilme gücüne sahip olan ymiri kontrol etmesi yani güvercin titan yapabilir küçük veya büyük ve o enerjiyi nereden bulucak dersen titana dönüşmesinden bayağı gün geçiyor yani enerji toplayabilir ve içinde de titanlar vardı kemiğinde olan titanlar ya da dönüşürken zaten olanları bildiği için yani zamanda geriye gitmesinden bahsediyorum yanında da güvercin titan oluşturmuş olabilir o güvercinin o olma ihtimali atkıyı mikasanın boynuna sarması bu teoriyi bayağı güçlendiriyor ancak Eren'in geri gelmesi yeni bir serinin gelmesi olasılığının yarısı kadardır umarım yardımcı olmuşumdur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı