Sürprizbozan Attack on Titan Eren manipüle mi ediliyor?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Dostum sadece hür irade demişim ve aynı şeyden bahsediyoruz. Ben Eren'in yaptıklarına karşı bir şey dememişim ki. Adam sevdiklerini korumak için hem onları, hem dünyayı karşısına alıyor. Bu, yani Eren'in yaptıkları hür iradesine dayanıyor demek senin için ne anlam ifade ediyor, anlamadım. Kimsenin seninle ters düşmediği bir konuda haklı olduğunu kanıtlamak için 3 paragraf yazı yazmışsın. Garip.

Eren kurucu Titan'ın gücünü aktifleştirecek mi bilmiyorum ama neden Eren'in kurucu titan olmasına izin vermiyorlar? Bu iyi bir şey değil mi?
Dediğim gibi aklımda kalan ufak kırıntılarla anlatıyorum. Zeke'nin istediği bütün Eldia halkını zulümden kurtarmak için onları kısırlaştırmak ki adadakiler de tam olarak buna karşı. Eren de Zeke'nin gücünü kullanmak için bu fikrini destekliyormuş gibi yapıyor ama onun niyeti Eldia'yı kurtarmak için Marley de dahil dünyanın içinden geçmek.

Son düzenleme:

Şimdi anladım. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…