Attack Shark R1 alınır mı?

ahmetiste6

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, en fazla 1000 TL bandında bir mouse arıyorum. Attack Shark R1 çıktı karşıma güzel duruyor, yorumları güzel izlediğim bir videoda alabilirsiniz diyor. Sizce nasıl, alınır mı? Güzel mi? Çok teşekkür ederim.

Veya Ajazz mı almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, en fazla 1000 TL bandında bir mouse arıyorum. Attack Shark R1 çıktı karşıma güzel duruyor, yorumları güzel izlediğim bir videoda alabilirsiniz diyor. Sizce nasıl, alınır mı? Güzel mi? Çok teşekkür ederim.

Veya Ajazz mı almalıyım?

Attack Shark R1 alınmaz

Veya Ajazz mı almalıyım?
gönül rahatlığıyla r1 alabilirsin birçok ürünün kullandım Attack Shark’ın hepsi iyiydi eskiden birkaç yazılım sorunu vardı fakat hızlıca çözüldüler, Ajazz’a kaliteli deyip de Attack Shark kötü demek yanlış bence çünkü Ajazz ile uzun süren bir partnerliği vardı bu markanın Ajazz da uzun bir süre VXE, VGN ve ATK gibi Attack Shark mouseların üzerine marka basıyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı