Attack Shark X11 vs Ajazz AJ139V2

MuhendisBey1

Kilopat
Temu'da birikmiş bakiyem ve kuponum var. Sizce bu ikisinden hangisi alınmalı?

Ajazz 800₺ye geliyor attack 1000₺ye geliyor.

Hafta da bir iki kez CS drop düşürüp çıkıyorum.

Temu dışından almayı planlanıyorum çünkü birikmiş bakiyem var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251129_153400_Temu.jpg
    Screenshot_20251129_153400_Temu.jpg
    124,9 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani hocam ikisi de hiçbir şekilde sizi tatmin etmez sizin Temu dışındaki için bütçeniz nedir?
Şuan zaten havitin pwn3325 sensörlü bir şeyini kullanıyorum. Sensör iyice bozuldu bi anda Mevlana açmışım gibi rastgele bir noktaya dönüyorum. O yüzden alacağım. Dediğim temu da kredi ve kupon birikti normalde bunlar birikmese alma gerekiğinde bulunmayacağm bile.

AJ139 daha iyi olur.
Teşekkürler bana nedenleriyle birlikte yaparsanız anlamam için daha iyi olur.

Şu an zaten Havit'in PWN3325 sensörlü bir şeyini kullanıyorum. Sensör iyice bozuldu bir anda mevlana açmışım gibi rastgele bir noktaya dönüyorum. O yüzden alacağım. Dediğim Temu da kredi ve kupon birikti normalde bunlar birikmese alma gerekiğinde bulunmayacağm bile.

Teşekkürler bana nedenleriyle birlikte yaparsanız anlamam için daha iyi olur.

O zaman Ajazz AJ139 almanız daha mantıklı hocam.

Hocam Attack Shark başlı başına kötü bir firma Ajazz ona nazaran daha mantıklı daha iyi ekipmanları olan bir firma.

Hocam bir de bildiğim kadarıyla Temu'da Ajazz AJ159PDE var ona bakın bir de sensör olarak vs en azından daha yeni.

Hocam Attack Shark başlı başına kötü bir firma Ajazz ona nazaran daha mantıklı daha iyi ekipmanları olan bir firma.
Anladım. Gönlümde ajazdan yanaydı ekstra tuşu için. Onu windows kilit tuşu olarak kullanıyorum. Uygulaması nasıldır?

Hocam bir de bildiğim kadarıyla Temu'da Ajazz AJ159PDE var ona bakın bir de sensör olarak vs en azından daha yeni.
Dediğiniz model yok.

Anladım. Gönlümde ajazdan yanaydı ekstra tuşu için. Onu Windows kilit tuşu olarak kullanıyorum. Uygulaması nasıldır?

Dediğiniz model yok.

Temu'da birikmiş bakiyem ve kuponum var. Sizce bu ikisinden hangisi alınmalı?

Ajazz 800₺ye geliyor attack 1000₺ye geliyor.

Hafta da bir iki kez CS drop düşürüp çıkıyorum.

Temu dışından almayı planlanıyorum çünkü birikmiş bakiyem var.

Ajazz daha iyi olur. Temu'da olan birikmiş bakiyenizi de bence farklı bir kategoride kullanın, hazır da indirim varken attığımı bakılabilir. Temu’da fiyata ek vergi de çıkmıyor muydu ? 🤔

Biraz pahalıya geliyor. Ajazz 139v2 yi sipariş vereceğim teşekkürler.

Üstteki fareyi alacaksanız gankseninle koduda var hocam onun 1200e düşüyor 3 4 ay sonra sıkıntılar çıkarcak bir fareye 1000 lira vermek yerine bu mouse daha mantıklı.

Biraz pahalıya geliyor. Ajazz 139v2 yi sipariş vereceğim teşekkürler.
Sizin tercihiniz hocam

Ama unutmayın hocam Ajazz veya Attack Shark gibi firmaların çoğu sıkıntılı hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı