ATX B550 Aorus Elite V2 vs mATX B550 ASUS TUF Gaming

CodeNameREAH

Decapat
Daha fazla  
Dostlar birisi mATX diğeri ATX.
Her zaman ATX taraftarı olmuşumdur ancak bu ikisi arasında marka ve fiyat farkından kararsız kaldım. Alacağım anakartın ileriye dönük olmasını istiyorum ileride bir gün güzel bir ekran kartı veya işlemci taktığında anakart tarafında sorun yaşamak istemiyorum.

Sizce ATX Aorus Elite V2 yoksa mATX TUF Gaming mi?

Çoğu kişi ASUS'u yazılımından dolayı daha çok önermişti sizce o kadar büyük bir fark mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Msi i sevmiyorum
Hiçbir şey yokken anakart kendi kendine yandı daha sonrasında foruma girdiğimde çoğu kişinin bu durumdan muzdarip olduğunu gördüm
Kronik sorunlu bir model haricinde MSI tarafından sorun yaşamazsınız dostum. Anakartın kendi kendine yanması? Hangi ürün bu acaba kaç asır öncesine ait?

Yazılımı özürlü olmayan önerebileceğim bir anakart var mı?
Yok, çünkü hepsinin yazılımı kötü. Elimden 4 farklı MSI anakart geçti, MSI Center ve Dragon Center, ikisi de berbat ve kararsız çalışıyor. Gigabyte RGB Fusion ve ASUS Armoury Crate'in de berbat çalıştığını biliyoruz zaten, bu sebeple düzgün bir yazılıma sahip anakart üreticisi yok.

Kronik sorunlu bir model haricinde MSI tarafından sorun yaşamazsınız dostum. Anakartın kendi kendine yanması? Hangi ürün bu acaba kaç asır öncesine ait
2018 de almıştım 0 olarak ve eski bir modeli değildi sanırsam

Bütçe ve sistemini yazabilirsen
Ryzen 5 5600g işlemcili ağu sistem kurmak istiyorum şimdilik anakartı sağlam bir şey almak istiyorum ileriye yönelik maksimum 3000 liraya çıkabilirim anakartta

2018 de almıştım 0 olarak ve eski bir modeli değildi sanırsam

Ryzen 5 5600g işlemcili ağu sistem kurmak istiyorum şimdilik anakartı sağlam bir şey almak istiyorum ileriye yönelik maksimum 3000 liraya çıkabilirim anakartta
İleriye yönelik diyorsanız tam bütçenizi belirtip AM5 sistem kurmanızı öneririm.
Onun haricinde AM4 ileriye yönelik bir sistem dediğiniz AM5 zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı