Dostlar birisi mATX diğeri ATX.
Her zaman ATX taraftarı olmuşumdur ancak bu ikisi arasında marka ve fiyat farkından kararsız kaldım. Alacağım anakartın ileriye dönük olmasını istiyorum ileride bir gün güzel bir ekran kartı veya işlemci taktığında anakart tarafında sorun yaşamak istemiyorum.
Kronik sorunlu bir model haricinde MSI tarafından sorun yaşamazsınız dostum. Anakartın kendi kendine yanması? Hangi ürün bu acaba kaç asır öncesine ait?
Yok, çünkü hepsinin yazılımı kötü. Elimden 4 farklı MSI anakart geçti, MSI Center ve Dragon Center, ikisi de berbat ve kararsız çalışıyor. Gigabyte RGB Fusion ve ASUS Armoury Crate'in de berbat çalıştığını biliyoruz zaten, bu sebeple düzgün bir yazılıma sahip anakart üreticisi yok.
Kronik sorunlu bir model haricinde MSI tarafından sorun yaşamazsınız dostum. Anakartın kendi kendine yanması? Hangi ürün bu acaba kaç asır öncesine ait
Ryzen 5 5600g işlemcili ağu sistem kurmak istiyorum şimdilik anakartı sağlam bir şey almak istiyorum ileriye yönelik maksimum 3000 liraya çıkabilirim anakartta
2018 de almıştım 0 olarak ve eski bir modeli değildi sanırsam
Ryzen 5 5600g işlemcili ağu sistem kurmak istiyorum şimdilik anakartı sağlam bir şey almak istiyorum ileriye yönelik maksimum 3000 liraya çıkabilirim anakartta