ATX Kasa Öneri

TheMudur

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhaba, topladığım sistem için ATX kasa arıyorum. Aklımda Cooler Master'ın iki ürünü var ancak sistemi soğuk tutmakta zorlanacağımı düşündüğüm için konu açmak istedim. Kasayı koyacağım yer hava sirkülasyonu bakımından çok iyi sayılmaz bu yüzden hangi kasayı tercih etmem doğru olur? Önereceğiniz kasalarda soğutma ön planda olsun ancak estetikte olursa güzel olur.

Düşündüğüm kasalar:
Cooler Master MasterBox TD500L Midi-Tower Siyah MCB-D500L-KANN-S00 Bilgisayar Kasası - Nanokatalog
Cooler Master MasterBox K500L Midi-Tower Siyah MCB-K500L-KANN-S00 Bilgisayar Kasası - Nanokatalog
(Bu arada Nanokataloğu öneriyor musunuz? Fikrinizi belirtirseniz iyi olur.)

Son düzenleme:
3 önde ve 1 tane egzos fan olarak gelen görüntü olarakta gayet tatmin edici bir kasa var Sharkoon TG5 ayrıca üstüne 2 tane de sıvı soğutma için ekleme yapabiliyorsun fiyatı da gayet uygun şuraya bi bak derim.

Ayrıca technopatın incelediği şöyle bir model de var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Boş kasa için çıkabileceğim maksimum bütçe 450₺ ve su soğutma düşünmüyorum. Bu şartlar altında önerme yaparsanız iyi olur, dostlarım.

Bu arada Nanokataloğu öneriyor musunuz? Fikrinizi belirtirseniz iyi olur.
Ürünlerin gelmesini dert etmem diyorsanız neden olmasın. Zalman N3 çok beğendiğim bir kasa.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı