Hocam, kasa görüntü olarak benimde çok hoşuma gitti, fakat soğutma konusunda yeterlimidir?Ben görüntü olarak Sharkoon Pure Steel RGB modelini önerebilirim. İçinde 4 adet "adreslenebilir RGB fan" var.
600 TL civarında bir ürün.
Hocam, kasa görüntü olarak benimde çok hoşuma gitti, fakat soğutma konusunda yeterlimidir?Ben görüntü olarak Sharkoon Pure Steel RGB modelini önerebilirim. İçinde 4 adet "adreslenebilir RGB fan" var.
600 TL civarında bir ürün.
-Msi b450 TomahawkSisteminiz nedir?
Ses konusunda sıkıntı olur mu hocam PSU'larda?High Power 750W 80+ Gold 14cm Fanlı Tam Modüler Güç Kaynağı HPS-750GD-F14C
High Power 750W 80+ Bronze 56A@12V Power Supply HPG-750BR-H12S
Bu iki PSU işini görecektir.
Kasa olarak sana şunu önerebilirim: NZXT H500 Temperli Cam Mat Siyah ATX Kasa PSU Yok
Bencede estetik olarak gayet güzel bir kasa @GTX660M 'ın attığı da aynı şekilde ancak Antalya'da yaşıyorum ve bilgisayarı koyacağım oda hava almadığı gibi masanın alt tarafıda fazlasıyla basık bir ortam. O yüzden soğutma öncelikli olmasına önem veriyorum yandan hava alması zor olacaktır kasanın.Açıkcası bu kasada o sistemde sıkıntı yaşamazsınız bence soğutma olarak. Gayet şık bir kasa zaten (Tabi benim zevkime göre).
PSU olarak 750W 80+ 320 TL civarı : Sharkoon 750W WPC Serisi 80+ Bronz Güç Kaynağı
PSU için maks 400 diyebilirim.https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterbox-mb511-midt-atx-mesh-on-panel-siyah-kasa.html
Bu kasa hava açısından iyidir. PSU bütçen ne kadar? Bütçen varsa Seasonic alabilirsin.
Ürünlerin gelmesini dert etmem diyorsanız neden olmasın. Zalman N3 çok beğendiğim bir kasa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.