tunc_ustundag
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- | CPU: AMD Ryzen 5 5600X | Motherboard: Asus PRIME B450M PLUS | Ram: Corsair Vengeance 4x8GB 3000Mhz | Graphics Card: GAINWARD RTX 3060 GHOST 12G | SSD: WD BLUE SN580 1TB + Sandisk 480 GB SSD | Cooler: Cooler Master HYPER212
| Case: RAMPAGE AZOR | PSU: Thermaltake Smart BX1 650W 80+
- Meslek
- Bilgisayar Programcısı
Merhabalar
Elimde 2020 yılında aldığım Rampagenin Azor600 model eski tip kasası var. Artık bu kasadan sıkıldım ve akvaryum kasaya geçmek istiyorum. Mesela elimdeki kasamın üstündeki usb girişlerini kullanamıyorum, anakartım yeni olduğu için. ( Bu kasanın kendi içindeki usb bağlantı kablo girişi anakartımda takılacak yeri yok)
Yalnız şöyle bir durum var, elimde yeni psu ve 7 tane argb 120 mm fanım var. Ben boş kasa arıyorum.
Sizce yeni kasaya geçeyim mi ? Yoksa gerek yok mu ? Ne gibi farklar olur ? Isı değerlerinde düşüş olur mu mesela ?
Eski kasamın görselini de ekledim.
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Anakart MSI B650M Gaming Plus WiFi AM5 mATX
Psu ASUS TUF GAMING 850W 80+ GOLD Full Modular
Fanlar Cooler Master Sickleflow aRGB 7x120mm
Elimde 2020 yılında aldığım Rampagenin Azor600 model eski tip kasası var. Artık bu kasadan sıkıldım ve akvaryum kasaya geçmek istiyorum. Mesela elimdeki kasamın üstündeki usb girişlerini kullanamıyorum, anakartım yeni olduğu için. ( Bu kasanın kendi içindeki usb bağlantı kablo girişi anakartımda takılacak yeri yok)
Yalnız şöyle bir durum var, elimde yeni psu ve 7 tane argb 120 mm fanım var. Ben boş kasa arıyorum.
Sizce yeni kasaya geçeyim mi ? Yoksa gerek yok mu ? Ne gibi farklar olur ? Isı değerlerinde düşüş olur mu mesela ?
Eski kasamın görselini de ekledim.
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Anakart MSI B650M Gaming Plus WiFi AM5 mATX
Psu ASUS TUF GAMING 850W 80+ GOLD Full Modular
Fanlar Cooler Master Sickleflow aRGB 7x120mm