Klzz Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 939 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar aklıma takıldı birkaç forum yazısı da okudum lakin emin olamadım. Şu anakart bu kasaya uyar mı yarın alacağım da: GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir. www.gittigidiyor.com https://www.hepsiburada.com/asrock-b450m-hdv-r4-0-amd-b450-3200-mhz-oc-ddr4-socket-am4-atx-anakart-asrb450m-hdvr4-pm-HB00000HLXL0?wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-bilgisayar-bilesenleri&isFashion=true&gclid=Cj0KCQiA962BBhCzARIsAIpWEL1qJrX9vsF0iBjVHSUYTe56M5D8-PPItLEKa9C9s7DjXnCxlF3P4XAaAq8dEALw_wcB
Arkadaşlar aklıma takıldı birkaç forum yazısı da okudum lakin emin olamadım. Şu anakart bu kasaya uyar mı yarın alacağım da: GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir. www.gittigidiyor.com https://www.hepsiburada.com/asrock-b450m-hdv-r4-0-amd-b450-3200-mhz-oc-ddr4-socket-am4-atx-anakart-asrb450m-hdvr4-pm-HB00000HLXL0?wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-bilgisayar-bilesenleri&isFashion=true&gclid=Cj0KCQiA962BBhCzARIsAIpWEL1qJrX9vsF0iBjVHSUYTe56M5D8-PPItLEKa9C9s7DjXnCxlF3P4XAaAq8dEALw_wcB
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #2 Uyar ama o kasayı alma. Çok kötü bir kasa. Alınmaz. Ne olduğu belirsiz.
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 17 Şubat 2021 #3 Uyar.
Kadir Güvener Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 1.273 Çözümler 2 Yer İstanbul 17 Şubat 2021 #4 Kasaya uyar sorun olmaz
BedelsizASKER Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Nizamiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #5 Evet uyar yalnız bütçen kısıtlı galiba önü mesh olan her yerden hava alan en az 4 fanlı bir kasa almanı tavsiye ederim ileride çok pişman olursun.
Evet uyar yalnız bütçen kısıtlı galiba önü mesh olan her yerden hava alan en az 4 fanlı bir kasa almanı tavsiye ederim ileride çok pişman olursun.
Klzz Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 939 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Şubat 2021 #6 Mehmet A dedi: Uyar ama o kasayı alma. Çok kötü bir kasa. Alınmaz. Ne olduğu belirsiz. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama durum bu daha fazla para veremiyorum kasaya sınırları diğer parçalarda zorladım . BedelsizASKER dedi: Evet uyar yalnız bütçen kısıtlı galiba önü mesh olan her yerden hava alan en az 4 fanlı bir kasa almanı tavsiye ederim ileride çok pişman olursun. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle zaten 1-2 yıl idareten kullanacağım bir pc.1-2 yıl sonra nasip olursa daha iyi bir şey alacağım.
Mehmet A dedi: Uyar ama o kasayı alma. Çok kötü bir kasa. Alınmaz. Ne olduğu belirsiz. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama durum bu daha fazla para veremiyorum kasaya sınırları diğer parçalarda zorladım . BedelsizASKER dedi: Evet uyar yalnız bütçen kısıtlı galiba önü mesh olan her yerden hava alan en az 4 fanlı bir kasa almanı tavsiye ederim ileride çok pişman olursun. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle zaten 1-2 yıl idareten kullanacağım bir pc.1-2 yıl sonra nasip olursa daha iyi bir şey alacağım.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #7 Klzz dedi: Biliyorum ama durum bu daha fazla para veremiyorum kasaya sınırları diğer parçalarda zorladım . Aynen öyle zaten 1-2 yıl idareten kullanacağım bir pc.1-2 yıl sonra nasip olursa daha iyi bir şey alacağım. Genişletmek için tıkla... 70-80 TL ekleyemezmisin? İleride çok üzülürsün.
Klzz dedi: Biliyorum ama durum bu daha fazla para veremiyorum kasaya sınırları diğer parçalarda zorladım . Aynen öyle zaten 1-2 yıl idareten kullanacağım bir pc.1-2 yıl sonra nasip olursa daha iyi bir şey alacağım. Genişletmek için tıkla... 70-80 TL ekleyemezmisin? İleride çok üzülürsün.
Klzz Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 939 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Şubat 2021 #8 Khaleesi Targaryen dedi: Uyar. Genişletmek için tıkla... Kadir Güvener dedi: Kasaya uyar sorun olmaz Genişletmek için tıkla... Birde uyup uymadığı nasıl anlaşılıyor çünkü benim gibi anlamayıp diğer konulardan açanlar var.Kısa bir şekilde açıklarsanız sevinirim. Mehmet A dedi: 70-80 TL ekleyemezmisin? İleride çok üzülürsün. Genişletmek için tıkla... İleride yeni bir bilgisayar geçeceğim kardeşime kalacak yani o isterse kasayı değiştirir yükseltirim.1-2 yıl idare etsin yeter şuanlık yani
Khaleesi Targaryen dedi: Uyar. Genişletmek için tıkla... Kadir Güvener dedi: Kasaya uyar sorun olmaz Genişletmek için tıkla... Birde uyup uymadığı nasıl anlaşılıyor çünkü benim gibi anlamayıp diğer konulardan açanlar var.Kısa bir şekilde açıklarsanız sevinirim. Mehmet A dedi: 70-80 TL ekleyemezmisin? İleride çok üzülürsün. Genişletmek için tıkla... İleride yeni bir bilgisayar geçeceğim kardeşime kalacak yani o isterse kasayı değiştirir yükseltirim.1-2 yıl idare etsin yeter şuanlık yani
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #9 https://www.incehesap.com/resim/icerik/5e5906dd743cb.jpeg Örnek olarak bunu attım. Anakart boyutları; E Atx > Atx > Micro Atx > Mini Atx.
https://www.incehesap.com/resim/icerik/5e5906dd743cb.jpeg Örnek olarak bunu attım. Anakart boyutları; E Atx > Atx > Micro Atx > Mini Atx.
Severus77 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 255 Çözümler 1 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #10 Mehmet A dedi: 70-80 TL ekleyemezmisin? İleride çok üzülürsün. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa katılıyorum. Sıcaklık yüzünden çok başınız ağrır. Zaten kasa da biraz fırını andırıyor, mümkünse üstüne ekleyin biraz.
Mehmet A dedi: 70-80 TL ekleyemezmisin? İleride çok üzülürsün. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa katılıyorum. Sıcaklık yüzünden çok başınız ağrır. Zaten kasa da biraz fırını andırıyor, mümkünse üstüne ekleyin biraz.