ATX kasaya Micro ATX anakart uyar mı?

Klzz

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar aklıma takıldı birkaç forum yazısı da okudum lakin emin olamadım. Şu anakart bu kasaya uyar mı yarın alacağım da:

Evet uyar yalnız bütçen kısıtlı galiba önü mesh olan her yerden hava alan en az 4 fanlı bir kasa almanı tavsiye ederim ileride çok pişman olursun.

Uyar ama o kasayı alma. Çok kötü bir kasa. Alınmaz. Ne olduğu belirsiz.
Biliyorum ama durum bu daha fazla para veremiyorum kasaya sınırları diğer parçalarda zorladım .
Evet uyar yalnız bütçen kısıtlı galiba önü mesh olan her yerden hava alan en az 4 fanlı bir kasa almanı tavsiye ederim ileride çok pişman olursun.
Aynen öyle zaten 1-2 yıl idareten kullanacağım bir pc.1-2 yıl sonra nasip olursa daha iyi bir şey alacağım.

Biliyorum ama durum bu daha fazla para veremiyorum kasaya sınırları diğer parçalarda zorladım .

Aynen öyle zaten 1-2 yıl idareten kullanacağım bir pc.1-2 yıl sonra nasip olursa daha iyi bir şey alacağım.
70-80 TL ekleyemezmisin? İleride çok üzülürsün.

Kasaya uyar sorun olmaz
Birde uyup uymadığı nasıl anlaşılıyor çünkü benim gibi anlamayıp diğer konulardan açanlar var.Kısa bir şekilde açıklarsanız sevinirim.
70-80 TL ekleyemezmisin? İleride çok üzülürsün.
İleride yeni bir bilgisayar geçeceğim kardeşime kalacak yani o isterse kasayı değiştirir yükseltirim.1-2 yıl idare etsin yeter şuanlık yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…