Barisve Kilopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2014 #1 Bunlar nedir arkadaşlar ? Kasa alırken hangisini tercih etmeliyiz ?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 26 Temmuz 2014 #2 Bunlar anakartın boyutlarına verilen özel isimlerdir. Anakartınıza göre bir kasa seçebilirsiniz. En çok tercih edilen anakartlar ATX anakartlardır. ATX anakart destekleyen kasalar genelde Mini ATX anakartları da destekler.
Bunlar anakartın boyutlarına verilen özel isimlerdir. Anakartınıza göre bir kasa seçebilirsiniz. En çok tercih edilen anakartlar ATX anakartlardır. ATX anakart destekleyen kasalar genelde Mini ATX anakartları da destekler.
Barisve Kilopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2014 #3 Zalman Z3 Plus Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Bu kasaya ATX anakart uyar mı, çözemedim.
Zalman Z3 Plus Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Bu kasaya ATX anakart uyar mı, çözemedim.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 26 Temmuz 2014 #4 Evet uyumludur. Oradaki MidT kısaltması Middle Tower'dır. Middle Tower ise kasanın boyutudur. ATX ile bir ilgisi yoktur.
Evet uyumludur. Oradaki MidT kısaltması Middle Tower'dır. Middle Tower ise kasanın boyutudur. ATX ile bir ilgisi yoktur.
K KutayE Hectopat Katılım 7 Aralık 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2016 #5 MidTower Kasaya MikroATX anakart takabilir miyim ? Mikro ATX ile ATX anakartların farkı nedir bunuda öğrenebilirmiyim iki anakartta MidTower Kasalara Uyumlu mudur ?
MidTower Kasaya MikroATX anakart takabilir miyim ? Mikro ATX ile ATX anakartların farkı nedir bunuda öğrenebilirmiyim iki anakartta MidTower Kasalara Uyumlu mudur ?
AktanT Decapat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd ryzen 5500 işlemci Msi Rx 6500 Xt ekran kartı Asus prime b550M-K anakart Gskill Flare X 16gb ram kingston nv2 500 gb m2 ssd toshiba 500 gb hdd Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #6 Gamepower WARCRY Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe beyler bu kasaya micro atx anakart uyarmı Gamepower WARCRY Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe arkadaşlar bu kasaya miçro atx anakart olurmu
Gamepower WARCRY Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe beyler bu kasaya micro atx anakart uyarmı Gamepower WARCRY Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe arkadaşlar bu kasaya miçro atx anakart olurmu
dreamybull Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 345 11 Kasım 2020 #7 AktanT dedi: Gamepower WARCRY Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe beyler bu kasaya micro atx anakart uyarmı Gamepower WARCRY Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe arkadaşlar bu kasaya miçro atx anakart olurmu Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatmak yerine yeni bir konu açsan daha iyi olurdu.
AktanT dedi: Gamepower WARCRY Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe beyler bu kasaya micro atx anakart uyarmı Gamepower WARCRY Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe arkadaşlar bu kasaya miçro atx anakart olurmu Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatmak yerine yeni bir konu açsan daha iyi olurdu.
AktanT Decapat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd ryzen 5500 işlemci Msi Rx 6500 Xt ekran kartı Asus prime b550M-K anakart Gskill Flare X 16gb ram kingston nv2 500 gb m2 ssd toshiba 500 gb hdd Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #8 dreamybull dedi: ne yeni Genişletmek için tıkla... dreamybull dedi: Konuyu hortlatmak yerine yeni bir konu açsan daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... nasıl oluyo o dreamybull dedi: Konuyu hortlatmak yerine yeni bir konu açsan daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... ben yeni katıldım bana yardımcı olurmusunuz
dreamybull dedi: ne yeni Genişletmek için tıkla... dreamybull dedi: Konuyu hortlatmak yerine yeni bir konu açsan daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... nasıl oluyo o dreamybull dedi: Konuyu hortlatmak yerine yeni bir konu açsan daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... ben yeni katıldım bana yardımcı olurmusunuz
dreamybull Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 345 11 Kasım 2020 #9 @AktanT Anakartın tam modelini belirtebilir misin? Sitesinde belirtilene göre Micro-ATX destekliyor. Son düzenleme: 11 Kasım 2020