Hocam, bu neyin zıtlaşması? Yorum yapmak için yazıyorsunuz. Burası Car Parking ya da GTA değil, adam komple motora girmeyecek, piston, kol, yatak değişmiyor.
Mevcut bütçeyle yazılım ve 2 parça ile olayı kapatma derdinde. O yaştaki ve kilometredeki dizel motora yazılım kaldırmaz; hortumları patlatır, basınçtan dolayı sağa sola zarar verir. Motorun zaten ömrü berilsiz yakında rektefiyede ister. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bu konuda yanlış düşünüyorsunuz bilmiyorsunuz.
Güzel kardeşim, istersen Mersin'e gel. Dükkanım burada, seni ağırlamak isterim. Chipli araç ne demek, bunu testlerle birlikte yerinde görebilirsin. Örneğin, 2000 model Corsa müşterimizin aracında Stage 2 yazılım var. Yaklaşık 8 ay önce işlemi yaptık, hala düzenli olarak bakımlarını bize getiriyor. İstersen gel, kendin gör.
Gelmem diyorsan da sana kısaca açıklayayım: Yazılım dediğimiz şey aslında motor kontrol ünitesinin (ECU) fabrika ayarlarını optimize etmek. Araç üreticileri, araçların her türlü iklimde çalışabilmesi için (örneğin Rusya'nın -20°C'si veya Sahra Çölü'nün +60°C'si gibi) motorlara geniş güvenlik aralıkları koyar. Biz ise diyoruz ki, bizim iklim şartlarımız bu kadar ekstrem değil. O yüzden, bu güvenlik sınırlarını biraz esneterek motorun potansiyelini daha verimli şekilde ortaya çıkarıyoruz. İşte yazılım tam olarak bu.
Bırak beni elinin alında Chat GPT var ona sor bare.
Hala yanlışım olduğunu düşünüyorsan kanıtları ile bana atarsan bilgilendirici bir belge veya video izlerim.
Hocam, bu neyin zıtlaşması? Yorum yapmak için yazıyorsunuz. Burası Car Parking ya da GTA değil, adam komple motora girmeyecek, piston, kol, yatak değişmiyor.
Mevcut bütçeyle yazılım ve 2 parça ile olayı kapatma derdinde. O yaştaki ve kilometredeki dizel motora yazılım kaldırmaz; hortumları patlatır, basınçtan dolayı sağa sola zarar verir. Motorun zaten ömrü berilsiz yakında rektefiyede ister. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bu konuda yanlış düşünüyorsunuz bilmiyorsunuz.
Yazılım öncesi Turbo, egr, enjektör, debriyaj durumu net bilinmeli. Aksi halde hiçbir sorun yokken sorun yaratır burası Türkiye yağlar yakıtlar yol şartları Avrupa gibi değil bu sebepten ötürü de bunu göz önünde bulundur. 6000 devir olayı da fazla optimist. 1.9 TDI zaten 4500 civarında cut-off yapar, 6000'e çıkmaz bile dizel bu. Kaldırır demek de yanlış olur bu durumda.
Dediğiniz Opel'ler de yağ kaçakları ile dolu.
Genç kardeşim sana kolay gelsin çünkü ne anlatsam anlamayacaksın bence sen haklısın diyelim konuyu kapatalım bence.