Audi A3 sedan vs Cupra Formentor

emretura

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Audi 2016 A3 sedan kullanıcısıyım 6 yıldır. Arabayı yenilemek istiyoruz. 26 yaşındayım. Yeni almayı düşündüğümüz arabanın fiyatı 1800 civarı ve ikinci el düşünüyoruz. Fiyatı bir iki seneye yükselmeye devam etsin, yerinde saymasın değeri ve sorun çıkartmasın. Biraz şekilcilik kaygım da var açıkçası. Gönlüm biraz değişiklik olsun diye Cupra'ya kaçıyor ama aklım A3 sedan diyor 2021-2022 model. Sizce hangisini tercih etmeliyim ve değerlerini güzel bir şekilde korurlar mı sizce?

Merhaba, Audi 2016 A3 sedan kullanıcısıyım 6 yıldır. Arabayı yenilemek istiyoruz. 26 yaşındayım. Yeni almayı düşündüğümüz arabanın fiyatı 1800 civarı ve ikinci el düşünüyoruz. Fiyatı bir iki seneye yükselmeye devam etsin, yerinde saymasın değeri ve sorun çıkartmasın. Biraz şekilcilik kaygım da var açıkçası. Gönlüm biraz değişiklik olsun diye Cupra'ya kaçıyor ama aklım A3 sedan diyor 2021-2022 model. Sizce hangisini tercih etmeliyim ve değerlerini güzel bir şekilde korurlar mı sizce?
Hocam A3 ile Cupra ortalama ayni kilometre mi?

Günümüzde sedan araçların artık bir geleceği kalmadı. Bütün markalar kendilerini SUV trendine yönlendirmeye başladı. İlerleyen zamanlarda hatchback ve sedan gövde tipinin olacağını düşünmüyorum.
Değerlenme kısmına gelecek olursak Cupra ciddi prim yaptı. 2-3 sene önce bu kadar değerli fiyatları yoktu. Ülkemizde de yeni yeni oluşan bir marka olduğu için fiyatları çok yüksek değildi ancak trendi yakaladıktan sonra fiyatlarında ciddi artışlar oluştu. Bana göre A3 çok daha kaliteli bir araç ama geleceği düşünürsek Cupra daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı