Elektronik AULA F75 - 288 TL'ye Satın Alma - Temu

Şu anda 2. kredi isteyişindenim müşterilere doğrudan kredi veremiyolarmış sözde. müşteri hizmetlerine göre değişiyor Êlla vermemek için direndi bana da
Ben sanırım almak için biraz geç kaldım fiyatı 288 TL'ye düşmüyor eğer verirlerse krediyle direkt alayım mı ?

288'e düşmez belki ama ben 375'e düşürmeyi başardım. Az zorlayın isterseniz.

Alt limiti aşmanın yolu var efendim, ödeme sekmesinde Total vergi dahil 670 TL kalacak kadar bırakabiliyorsunuz, ben öyle satın aldım.

Nasıl oluyor tam olarak 670 TL sepet olmadan ödemeye geçmiyor?

Efendim, öncelikle işinizi bilgisayardan veya telefonun Chrome'unun bilgisayar modundan yapmanız lazım, sonra sepeti vergisiz 670 TL olacak şekilde doldurun, ödeme ekranında doldurduğunuz ürünleri çıkarın, geriye sadece klavye kalsın. Kuponlarla siyahı 717 beyazı 702 TL'ye geliyor, yani en azından bana geldi.

Siyahın ve beyazın switch rengini biliyor musunuz acaba?

Anladım sağ olun.

Siyahın ve beyazın switch rengini biliyor musunuz acaba?

Bu klavyedeki switch türü rengine göre sınıflandırılmıyor bildiğim kadarıyla, isimlerini vereyim araştırın bence. Siyahta leobog greywood V3 switch daha tok bir ses veriyor beyazda ise leobog reaper linear switch daha yumuşak bir ses veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…