Hocam vergisiz 900'lere geliyor zaten öyle olsa alamaz mıyım? Vergi ile de 1448 lira oluyor.
Hocam 900'e alabilirsiniz tabii ki vergi ile olan fiyat ayrı o önemli değil benim bildiğim.
Hocam vergisiz 900'lere geliyor zaten öyle olsa alamaz mıyım? Vergi ile de 1448 lira oluyor.
Hocam 900'e alabilirsiniz tabii ki vergi ile olan fiyat ayrı o önemli değil benim bildiğim.
Hocam pek anlamadık birbirimizi ama demek istediğim ben yeni hesap açsam 1500 TL kupon diye bir şey geliyor yeni kullanıcılara benim sepet de 1500e yakın zaten ben indirim alabiliyor muyum ne kadar alırım?
Hocam o indirimler o şekilde çalışmıyor Temu'daki indirim kupon olayı çok saçma. 1500 TL kupon dediği muhtemelen belirli ürünlerde 1500 TL indirim atıyorum 1000 TL değeri olan ürünün fiyatına 2500 yazıp 1500 TL indirim var deyip millete 1000 TL'ye aldırtıyolar bunu yeni hesap açıp deneyerek görebilirsiniz düşündüğünüz gibi sepete 1500 TL indirim değil.
Anladım hocam o şekilde sacmaymis peki 3000 TL indirim olan nedir mesela 1300e 300 TL gibi indirimler varmış sanırım yanlış hatırlıyor olabilirim öyle bulma şansım var mı?
288 TL'ye alma olayı geçerli mi hala?
Anladım hocam sağolun.Hocam ürünlerin detayını bilmiyorum Temu uygulaması vardır muhtemelen sizde uygulama üzerinden yeni hesapla giriş yapın bir sürü indirim verecektir.
Bende olmuyor hocam sepettede 670e tamamlayın diyor ödeye basınca. Ben ssdyi istiyordum zaten o yüzden sorun yok istesem zaten şuan iptal edebilirim klavyei dışındakileri.600e 512 gb ssdim oldu.Vallahi hocam bana da 2500 TL indirim kuponu gelmişti fakat klavye üzerinde kullandırtmıyor farklı ürünlere yapılıyor indirim ama klavyeye olmuyor deneyin bir isterseniz
Hocam halen sadece klavyeyi alabiliyorsunuz bu arada az önce kontrol ettim önce klavye ve yanına bir ürün ekleyin sonra kart girme aşamasında yanındaki ürünü miktar 0 yapıp sipariş geçin tamamdır
Bende olmuyor hocam sepettede 670e tamamlayın diyor ödeye basınca. Ben SSD'yi istiyordum zaten o yüzden sorun yok istesem zaten şu an iptal edebilirim klavyei dışındakileri. 600e 512 GB SSD'im oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.