RamazanXP Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 335 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Yok Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #211 CelalShengor dedi: Vermiyor arkadaş bana ayda sadece 1 indirim alabilirsiniz deyip durdu herkes aldı. Genişletmek için tıkla... Aynen ya. Ben aldım zaten ama 1080TL'ye geldi bana sepet limtii vardı saat aldım yanında o yüzden yan hesaba vermedi limit.
CelalShengor dedi: Vermiyor arkadaş bana ayda sadece 1 indirim alabilirsiniz deyip durdu herkes aldı. Genişletmek için tıkla... Aynen ya. Ben aldım zaten ama 1080TL'ye geldi bana sepet limtii vardı saat aldım yanında o yüzden yan hesaba vermedi limit.
CelalShengor Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 1.536 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB Intel Core i5-4670 3.40Ghz 12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram ASUS H81M-K Anakart Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #212 Agrona dedi: Bu kredi ne zaman verilecek beni mi kandırdı acaba temsilci Genişletmek için tıkla... Hocam size hem kupon hem kredimi verdi? Yoksa sadece kredimi verildi.
Agrona dedi: Bu kredi ne zaman verilecek beni mi kandırdı acaba temsilci Genişletmek için tıkla... Hocam size hem kupon hem kredimi verdi? Yoksa sadece kredimi verildi.
Agrona Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #213 CelalShengor dedi: Hocam size hem kupon hem kredimi verdi? Yoksa sadece kredimi verildi. Genişletmek için tıkla... Sadece kredi verdi kuponu da söyledim fakat vermedi.
CelalShengor dedi: Hocam size hem kupon hem kredimi verdi? Yoksa sadece kredimi verildi. Genişletmek için tıkla... Sadece kredi verdi kuponu da söyledim fakat vermedi.
C Crimeron Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 463 Çözümler 2 12 Kasım 2024 #214 Agrona dedi: Bu kredi ne zaman verilecek beni mi kandırdı acaba temsilci Genişletmek için tıkla... Burada beklemenize gerek yok dedi. Bir kaç gün içerisinde olacakmış. Şunu yazdı "belirlenen bir zaman yok efendim ama size en yakın zamanda size bildirim gelecek"
Agrona dedi: Bu kredi ne zaman verilecek beni mi kandırdı acaba temsilci Genişletmek için tıkla... Burada beklemenize gerek yok dedi. Bir kaç gün içerisinde olacakmış. Şunu yazdı "belirlenen bir zaman yok efendim ama size en yakın zamanda size bildirim gelecek"
Agrona Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #215 Crimeron dedi: Burada beklemenize gerek yok dedi. Birkaç gün içerisinde olacakmış. Genişletmek için tıkla... O zaman 110 TL için beklemeye gerek yok direk alayım böyle.
Crimeron dedi: Burada beklemenize gerek yok dedi. Birkaç gün içerisinde olacakmış. Genişletmek için tıkla... O zaman 110 TL için beklemeye gerek yok direk alayım böyle.
Eray tosbıyık Femtopat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #216 Bir türlü olmuyor yapabilen arkadaş var mı acaba?
kagaannn Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 206 12 Kasım 2024 #217 Eray tosbıyık dedi: Bir türlü olmuyor yapabilen arkadaş var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Etkinliğin süresi doldu diyor yapabilen var mı şu an?
Eray tosbıyık dedi: Bir türlü olmuyor yapabilen arkadaş var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Etkinliğin süresi doldu diyor yapabilen var mı şu an?
J Julimezar Hectopat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #218 2 tane sipariş edebilir miyim bu arada gümrük sıkıntı çıkartır mı? Maks kaç tane alabilirim?
x0jony Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 465 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #219 Julimezar dedi: 2 tane sipariş edebilir miyim bu arada gümrük sıkıntı çıkartır mı? Maks kaç tane alabilirim? Genişletmek için tıkla... 30€ sınırını aşmadığı sürece ne kadar oluyorsa, Temu zaten 30€ sınırını aşan siparişe izin vermez.
Julimezar dedi: 2 tane sipariş edebilir miyim bu arada gümrük sıkıntı çıkartır mı? Maks kaç tane alabilirim? Genişletmek için tıkla... 30€ sınırını aşmadığı sürece ne kadar oluyorsa, Temu zaten 30€ sınırını aşan siparişe izin vermez.
J Julimezar Hectopat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #220 x0jony dedi: 30€ sınırını aşmadığı sürece ne kadar oluyorsa, Temu zaten 30€ sınırını aşan siparişe izin vermez. Genişletmek için tıkla... 4 olmuyor sanırım ama 3 tane seçsem sanırım sorunsuz geçer o zaman gümrükten?
x0jony dedi: 30€ sınırını aşmadığı sürece ne kadar oluyorsa, Temu zaten 30€ sınırını aşan siparişe izin vermez. Genişletmek için tıkla... 4 olmuyor sanırım ama 3 tane seçsem sanırım sorunsuz geçer o zaman gümrükten?