Elektronik AULA F75 - 288 TL'ye Satın Alma - Temu

• Konuyu başlatan Mysa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1.869
  • Görüntüleme 161.407
Şöyle servis bana gelse, bana gelenler sanırım Çinli ve kupon ve kredi gibi avantajlarımız yoktur kendiniz kazanmalısınız diyor, başka temsilciye bağlayın diyorum öyle bir özelliğimiz yok diyor, konuşmayı sonlandırın diyorum buna duyduğuma üzüldüm sizi anlıyorum sizin için buradayım tüm zamanımı size ayırıyorum diyor konuşmadan çıkmıyor, esir aldı temsilci :D

1731414551075.png

Hamdi bey geldi bu sefer şansıma kredi alabileceğim sanırım, bir de %20 indirim verse kutuma gitmezdim.

Şöyle servis bana gelse, bana gelenler sanırım Çinli ve kupon ve kredi gibi avantajlarımız yoktur kendiniz kazanmalısınız diyor, başka temsilciye bağlayın diyorum öyle bir özelliğimiz yok diyor, konuşmayı sonlandırın diyorum buna duyduğuma üzüldüm sizi anlıyorum sizin için buradayım tüm zamanımı size ayırıyorum diyor konuşmadan çıkmıyor, esir aldı temsilci :D

1731414527752.png

Vallahi cok dilde dokmedim iyisine denk geldim.
Pes etmeyin illa veren cıkar.

1731414549246.png

Ben %20 indirim kuponu ve 110 kredi aldım ama bu kredi ne zaman hesaba uygulanır?

Geldi mi 110 kredi bana da onay bekledigini soyluyor ne kadar zamanda gelir acaba

AJ159 Pro ya da Apex bulabilirseniz alabilirsiniz.
teşekkür ederim onlar yok stokta galiba bulamadım

AJ159 Pro ya da Apex bulabilirseniz alabilirsiniz.
cok soru sordum kusura bakmayın ilk defa temu dan ürün alıcam sepetimdeki minimum tutarı tamamlarken kaç tane ürün aldıgım onemli mi mesela 2 klavye ya da 1 klavye 6 7 tane ıvır zıvır ürün alsam da sıkıntı olur mu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı