Elektronik Aula F75 AliExpress'te vergisiz 670.99 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 900 TL'ye aldığım on numara beş yıldız klavyemle memnunum siz Apex Pro TKL ile servis hizmeti almaya devam edin o zaman şu anlık hiçbir sorun yaşamadım yaşayan da görmedim yaşanırsa bile dediğim gibi switch değişir devam ederim yanında yedek switchleri bile var siz 2 yıl sonra Apex Pro'nun switchler çift tıklayınca göreceğim ben sizi :D

Alamadığınız için üzgün olduğunu anlıyorum isterseniz sahibinden ilanlara bakın bir oradan bulursunuz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

O dediğin kronik hatalar Rampage'de oluyor kanka sen bilirsin Aula devam et. İsmi bilinmeyen klavye burada fanboyluğunu yapmaya gerek yok. Bütçesi yeten isterse onu bunu alır.

@jltaha O klavyeden şu an 10 tane alırım fakat almak istemiyorum. Bence Apex Pro gibi üst segment alan kişilerin bütçesini dar düşünme. İhtiyacımız yok ki almıyoruz dostum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar. 1500'e sarı siteden artık dayanamayıp aldım. Çünkü cidden her gün stok bakmak bıktırıyor. Sarı sitede satılanların sayısı da azalıp daha pahalılanmadan bu sene almanızı tavsiye ederim.

Gerçekten harika bir klavye. Japon Keycaps'ler ile de harika oldu.

Eki Görüntüle 2366999

Bu kadar uzuca nasıl buldun? Sarı sitede en ucuz 1800TL'lerde tabii param güvende ücreti dahil değil.

Yok hocam olur mu ya bu klavye çöpmüş ozsoy öyle diyor 😁😁

Şey mi bu klavyeye 7 bin TL verdim biraz öveyim de bari anlamı olsun.

Elden almanızı tavsiye ederim zaten. En garantisi öyle. Tabii biraz pazarlık ve şans. Her gün satışa koyanların sayısı artıyor.

Sizce acele edip alınır mı? Yoksa piyasa fiyatı düşer mi? Benim yaşadığım ilde maalesef hiç kimse satmıyor.

Evet arkadaşlar bugün Apex Pro'ya 7 bin TL para verdim ve forumlarda diğer orta segment klavyelere çamur atıyoruz. Çünkü fiyatı ne kadar yüksekse ve markası steelseriesse o kadar kalitelidir! -ozsoy
Hocam yani verilecek olan vardır verilmeyecek olan. Teknolojik olarak gerçekten daha iyi klavyeler var. Mesela manyetik switch 8k raporlamalı falan. Ya da çok güzel ekranlı vs. Aula F75 bu fiyat skalasında en kralıyım diyeni bile silkeler atar.

Sizce acele edip alınır mı? Yoksa piyasa fiyatı düşer mi? Benim yaşadığım ilde maalesef hiç kimse satmıyor.
Piyasa fiyatının düşmesinin yanı sıra şu sıralar sıfır açılmamış kutular geziniyor. İleride bu fiyatlara daha uzun süre açılıp kullanılmış olanlar ilanlara koyulur, kutusu hiç açılmamışlar daha da pahalanır diye bir tahmin yürütebilirim.

Dediğin o dediğin kronik hatalar Rampage'de oluyor kanka sen bilirsin Aula devam et en iyi klavye o ismi bilinmeyen klavye burada fanboyluğunu yapmaya gerek yok. Bütçesi yeten isterse onu bunu alır.

Hocam bu klave yurt dışında bile çok ilgi görüyor en popüler klavyelerden biri ve üstelik seside muhtemelen çoğu üst segment steelseriesten daha iyidir.

Hocam bu klave yurt dışında bile çok ilgi görüyor en popüler klavyelerden biri ve üstelik seside muhtemelen çoğu üst segment steelseriesten daha iyidir.

Yurt dışında çok ilgi görüyor demek biraz abes kaçar şu videoyu izlemelisiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Driver'ı bile Epomaker sitesinden indiriliyor. Epomaker kötü bir şeye imza atmaz genelde. Ama birebir elimin altında olduğu için ve az çok bı işlerden anlayan biri olarak kesinlikle modifiye edebileceğim pek bir yeri yok ekstra olarak. Herşeyi mükemmel. En fazla belki kendim ekstra yağlarım switch ve stab'leri ve o-ring takarım. Tabi bir de tuş takımı olarak da daha güzel ses veren setler de var.

Yurt dışında çok ilgi görüyor demek biraz abes kaçar şu videoyu izlemelisiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaten izledim ve rk M75 gibi bir klayve Türkiye de bu klavyeye göre çok çok daha pahalı.

Satıcıya tıklıyorum sahibi çıkmıyor üstteki gibi hata veriyor. Bu klavye niye bu kadar trend olduysa hiç anlamadım. Bunun gibi çöp denilebilecek bir TKL klavyeye para vereceğime paşalar gibi Apex Pro, Logitech G Pro X alırım.
Yurt dışında 70 dolara satılan (link) klavye ile 200 dolara satılan Apex Pro'yu (link) karşılaştırmanızda ilginçmiş hocam. Benzer fiyattaki rakiplerini karşılaştırırsanız sorun yok tabi ki. Fakat burada da o klavyelerin Türkiye'de ne kadar fiyata satın alınabileceğini tartışalım hadi. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geri
Yukarı