Aula F75 alınır mı?

Lskow

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Temu'dan 959 TL'ye aula F75 aldım. E-Yooso Z11 vardı fakat gene de ucuz diye aldım. Sonuçta 4500 TL'den düşmüş. Sizce nasıl? İyi yapmış mıyım? Klavye bu siyah modeli. Siyah switch değil mi bir de?

Ekran görüntüsü 2024-11-02 170614.png

İyi yapmışsınız Z11'den çok daha kaliteli bir klavyedir. Siyah renginde gri eksen yazmışlar büyük ihtimal graywood v3 var.

Hocam yurt dışından geliyor bu kadar hızlı gelemez.
Merhaba bende almak istiyorum fakat aklımdaki şeylerden bir kaçı şunlar bilen varsa yardımcı olursa sevinirm:
Klavyenin işlemcisi veya çipi mi düşük kaç hz switchlerin markasını bilmiyorum dandikmi geç tepki verir mi kablolu kullanıcam full olaya hakim olan varsa cevaplarsa sevinirim.
Hızlı bozulur mu neden ucuz 3 5 pin diye biliyorum birde galiba 1000 hz ama fiyat olarak neden bu kadar ucuz 60 dolar olarak geçiyor yurtdışı en ucuz fiyatı switchlerinin markasınıda ilk defa duydum.

Merhaba bende almak istiyorum fakat aklımdaki şeylerden bir kaçı şunlar bilen varsa yardımcı olursa sevinirm:
Klavyenin işlemcisi veya çipi mi düşük kaç hz switchlerin markasını bilmiyorum dandikmi geç tepki verir mi kablolu kullanıcam full olaya hakim olan varsa cevaplarsa sevinirim.
Hızlı bozulur mu neden ucuz 3 5 pin diye biliyorum birde galiba 1000 hz ama fiyat olarak neden bu kadar ucuz 60 dolar olarak geçiyor yurtdışı en ucuz fiyatı switchlerinin markasınıda ilk defa duydum.
Hızlı bozulmaz ve yurt dışında gayet popüler bir klavye Aula F75 tahminimce kasım indirimler için veya stokları bitirmek için bu fiyata satıyorlar.

Hızlı bozulmaz ve yurt dışında gayet popüler bir klavye Aula F75 tahminimce kasım indirimler için veya stokları bitirmek için bu fiyata satıyorlar.
Alıyorum o zaman birde yanında şu switchler indirimdeydi 500 küsür kişi de almış alınır mı bunlarda fazla kullanmadıgım tuşların yerine bunları takıp orjinal switchleri yedekte kalması için
1730735342284.png

Yeni konular

Geri
Yukarı