Aula F75 çalışmıyor

Hocam benimkisi bozuktu ama bozuk olmadan gönderenler de varmış, vallahi o iş biraz harama girer ben pek tavsiye etmem o işi ama ürünü arızalı olanlar yapsın yani parasını alsınlar böyle bir durum var. Benim için aslında yenisiyle değiştirmek ya da garantiye tamire yollamak vardı ama adamların öyle tamir servisi yoktu, ya da ben görmedim iade vardı sadece. İadeye bastım kutusunu hazırladım poşede koydum kargoya gidecektim ama adamlar ürün iadesiz para iadesi yaptı. Ama dediğim gibi hakka girer, etik değil tavsiye etmem açıkçası sağlam ürünlerde yapmayı.

Yok hocam istemedi Temu, direkt olarak iadeyi verdi. 2. günde para hesaba yatmıştı zaten.

Haklısınız hocam. Suistimal etmeye çok açık.

Hocam artık normal USB ile de kullanılmıyor benimki caps yanıp sönüyor.

Hocam bazılarında elbet sorun olur, onlar da bize denk gelmiş. Bana iyi ki denk gelmiş bu arada. Darmoshark top 74 aldım, çok daha üst seviye bir klavye olduğu her halinden belli oluyor. Klavyenin ekranının olması da çok güzel bir detay. İstediğin GIF'i koyabiliyorsun, bayağı zevkli bir olay. Eğer maddi imkanınız varsa Wraith de tekrardan stoka gelmesini bekleyebilirsiniz. Ben aldıktan 3 gün sonra stokları bitti klavyenin, dediğim gibi bu ürünün iadesini alıp üstüne biraz daha koyma gücünüz varsa kesinlikle tavsiye ederim. Klavyenin kendi uygulaması üzerinden insanların paylaştığı GIF'leri indirip ekrana koyabiliyorsunuz.

WhatsApp Image 2024-12-04 at 19.28.12.jpeg

WhatsApp Image 2024-12-02 at 19.17.48.jpeg

Bu şekilde klavye.

Hocam bazılarında elbet sorun olur, onlar da bize denk gelmiş. Bana iyi ki denk gelmiş bu arada. Darmoshark top 74 aldım, çok daha üst seviye bir klavye olduğu her halinden belli oluyor. Klavyenin ekranının olması da çok güzel bir detay. İstediğin GIF'i koyabiliyorsun, bayağı zevkli bir olay. Eğer maddi imkanınız varsa Wraith de tekrardan stoka gelmesini bekleyebilirsiniz. Ben aldıktan 3 gün sonra stokları bitti klavyenin, dediğim gibi bu ürünün iadesini alıp üstüne biraz daha koyma gücünüz varsa kesinlikle tavsiye ederim. Klavyenin kendi uygulaması üzerinden insanların paylaştığı GIF'leri indirip ekrana koyabiliyorsunuz.

Eki Görüntüle 2366734

Eki Görüntüle 2366735

Bu şekilde klavye.
Hocam fiyatına baktım çok pahalı şu an alamam şu bendeki bozuk olan Aula F75 i satmaya çalışcam.

Hocam yazılımını duzeltemiyorum o yüzden aklımda 700 var başkası alsa yazılımını düzeltir yani. Aklımda 700-650 fiyat var.

S

Siz satacak mısınız ve ne kadara satarsınız?
Ankaradaysanız 650'ye alırım hocam :D. Ne tarafı neden bozuk olduğunu bilmediğimden aklımda pek bir fiyat yok.

Ankaradaysanız 650'ye alırım hocam :D. Ne tarafı neden bozuk olduğunu bilmediğimden aklımda pek bir fiyat yok.
Hocam Ankarada değilim Maalesef kargolasam desem nasıl kargolayacağımı ve fiyatını bilmediğimden olmaz ve hatırlatayım hocam yazılımı sıkıntılı ışıklar ve Bluetooth Çalısıyor diğer modlarda Klavye çalışıyor ama tuş basmıyor bende İstanbuldayım.

Vede kargo fiyatı çok pahalı galiba hocam.

Hocam eğer ciddi iseniz 500'e bırakıyım kargo size ait olsun ve size ulaşabileceğim bir numara olursa iyi olur burdan satış yasak olması gerek.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı