Aula F75 gümrük işlemi nasıl oluyor?

erhan_gnd

Decapat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (KAL)
Temu'dan şimdi Aula F75 klavye ve birkaç tane daha bir şey alacağım. Ürünlerin fiyatı mı 1070TL yani 30€'yu geçmemeli yoksa vergi dahil mi geçmemeli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Temu'dan şimdi Aula F75 klavye ve birkaç tane daha bir şey alacağım. Ürünlerin fiyatı mı 1070TL yani 30€'yu geçmemeli yoksa vergi dahil mi geçmemeli?

Ürünlerin fiyatı geçmemeli. Klavyeyi de kendim aldım zaten. Temu'da uyarıyor satın almadan önce merak etmeyin sorun olmaz

Sadece ürün fiyatı 30 euro altı olsa yeter. Zaten temu limit koyuyor. 1070TL üstünde sipariş vermene izin vermiyor ama bu limite vergi+kargo dahil değil.

Sadece ürün fiyatı 30 euro altı olsa yeter. Zaten Temu limit koyuyor. 1070TL üstünde sipariş vermene izin vermiyor ama bu limite vergi+kargo dahil değil.

Hocam merhaba ben AliExpress'ten aldım ürünü ancak paketiniz belirlenen alım noktasına teslim edildi lütfen mümkün olan en kısa sürede alın diyor ama anlamadım gelir mi?

Hocam merhaba ben AliExpress'ten aldım ürünü ancak paketiniz belirlenen alım noktasına teslim edildi lütfen mümkün olan en kısa sürede alın diyor ama anlamadım gelir mi?
Bildiğim kadarıyla AliExpress'te 30 eurodan pahalıya satılıyor. Çok yüksek ihtimal ürününüz gümrüğe takılmıştır. Geçmiş olsun, biraz uğraşmanız gerekecek.

Bildiğim kadarıyla AliExpress'te 30 eurodan pahalıya satılıyor. Çok yüksek ihtimal ürününüz gümrüğe takılmıştır. Geçmiş olsun, biraz uğraşmanız gerekecek.

Nasıl yani hocam anlamadım daha önceden 30euronun üstü ve altı bir sürü ürün almıştım ancak hiç böyle bir şey yaşamamıştım ürünüde 13 dolara aldım yani gelme ihtimali var mı?

Nasıl yani hocam anlamadım daha önceden 30euronun üstü ve altı bir sürü ürün almıştım ancak hiç böyle bir şey yaşamamıştım ürünüde 13 dolara aldım yani gelme ihtimali var mı?
Hocam maalesef yurt dışı alışveriş limiti ağustos ayında 150 euro'dan 30 euro'ya düşürülmüştü. Yanlış bilmiyorsam 27 Aralık 2024 tarihinden itibaren de yapacağınız alışverişte kargo bedava olarak gözükse bile kargo ücreti 3 euro sayılacak ve yapacağınız alışveriş de 27 euro ile sınırlandırılacak. 27 euro'nun üzeri işlemlerde gümrük müşaviri ile sizin gümrüğe gidip işlemleri tamamlamanız gerekir. Eğer aldığınız ürün 27 euro altıysa gümrükte bir sıkıntı çıkmaz. AliExpress'te nasıl bilmiyorum fakat Temu size bu limite göre harcama imkanı sunuyor. Bu işlerden daha iyi anlayan birine danışmanızı tavsiye ederim.

Hocam merhaba 27 euro 1000 lira ama ben 500 liraya aldım ve kargom hala gelmedi hala çözmeye çalışıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…