Jysun Femtopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #1 Dün bir adet bugün de bir adet Aula F75 sipariş ettim. Aynı adrese ama farklı T.C. ve farklı telefon numaralarıyla. Gümrükte sorun çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2024
Dün bir adet bugün de bir adet Aula F75 sipariş ettim. Aynı adrese ama farklı T.C. ve farklı telefon numaralarıyla. Gümrükte sorun çıkar mı?
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.512 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #2 Jysun dedi: Dün bir adet bugün de bir adet Aula F75 sipariş ettim. Aynı adrese ama farklı T.C. ve farklı telefon numaralarıyla. Gümrükte sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz.
Jysun dedi: Dün bir adet bugün de bir adet Aula F75 sipariş ettim. Aynı adrese ama farklı T.C. ve farklı telefon numaralarıyla. Gümrükte sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz.
M Mustangsevdalısı Decapat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 258 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #3 Jysun dedi: Dün bir adet bugün de bir adet Aula F75 sipariş ettim. Aynı adrese ama farklı T.C. ve farklı telefon numaralarıyla. Gümrükte sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz hocam.
Jysun dedi: Dün bir adet bugün de bir adet Aula F75 sipariş ettim. Aynı adrese ama farklı T.C. ve farklı telefon numaralarıyla. Gümrükte sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz hocam.
S4Crying Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 306 26 Kasım 2024 #5 Sorun olmaz hocam. Satacak mısınız?
Jysun Femtopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #6 S4Crying dedi: Sorun olmaz hocam. Satacak mısınız? Genişletmek için tıkla... Birisini bireysel kullanım için Birisinide arkadaşa satacağım geliş fiyatına S4Crying dedi: Sorun olmaz hocam. Satacak mısınız? Genişletmek için tıkla... Ama düşünüyorum alıp satmayı
S4Crying dedi: Sorun olmaz hocam. Satacak mısınız? Genişletmek için tıkla... Birisini bireysel kullanım için Birisinide arkadaşa satacağım geliş fiyatına S4Crying dedi: Sorun olmaz hocam. Satacak mısınız? Genişletmek için tıkla... Ama düşünüyorum alıp satmayı
S4Crying Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 306 26 Kasım 2024 #7 Jysun dedi: Birisini bireysel kullanım için. Birisini de arkadaşa satacağım geliş fiyatına. Ama düşünüyorum alıp satmayı. Genişletmek için tıkla... Bayağı satan var hocam Trendyol'a bile düşmüş bende düşünüyordum ama nakit kalmadı. Stoklar yenilenmiş bu arada haberiniz olsun.
Jysun dedi: Birisini bireysel kullanım için. Birisini de arkadaşa satacağım geliş fiyatına. Ama düşünüyorum alıp satmayı. Genişletmek için tıkla... Bayağı satan var hocam Trendyol'a bile düşmüş bende düşünüyordum ama nakit kalmadı. Stoklar yenilenmiş bu arada haberiniz olsun.
TheHub Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 2.313 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri • Laptop: Hp Victus 16-S0024NT • İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS • Ekran kartı: Laptop Rtx 4060 • RAM: (2x8) 16 GB 5600 Mhz Ddr 5 • SSD: Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD • Windows 10 Pro •Mause: Bloddy A90 •Kulaklık: Gamepower Medusa Rainbow Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Kasım 2024 #8 Jysun dedi: Dün bir adet bugün de bir adet Aula F75 sipariş ettim. Aynı adrese ama farklı T.C. Ve farklı telefon numaralarıyla. Gümrükte sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Şu anda geçti benim demin bildirim geldi.
Jysun dedi: Dün bir adet bugün de bir adet Aula F75 sipariş ettim. Aynı adrese ama farklı T.C. Ve farklı telefon numaralarıyla. Gümrükte sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Şu anda geçti benim demin bildirim geldi.