Aula F75 gümrükten kaç günde geçer?

Hocam sizinki bugün gelmez İstanbul'dan samsuna getirmeleri 2 gün. Yarın gelir yani ben İstanbul da oturduğum için bugün gelecek

Anladım hocam sağ olun

Hocam sizinki bugün gelmez İstanbul'dan samsuna getirmeleri 2 gün. Yarın gelir yani ben İstanbul da oturduğum için bugün gelecek.

Geldi mi hocam.

Son düzenleme:
Anladım hocam sağ olun

Geldi mi hocam.

Geldi hocam hissiyatı çok güzel sesi de güzel bana İngilizce yazılı 4 adet switch şeklinde göndermişler bazılarına Çince 2 adet switch gelmiş benim şansıma 4 adet switchli geldi memnunum şu an bir sorun yok fakat geldiğinde tuşlar saçma sapan yazdı ben de direkt Firmware güncellemesi yaptım sonra düzeldi

Bir de klavye aşırı ağır bu arada 😄

Geldi hocam hissiyatı çok güzel sesi de güzel bana İngilizce yazılı 4 adet switch şeklinde göndermişler bazılarına Çince 2 adet switch gelmiş benim şansıma 4 adet switchli geldi memnunum şu an bir sorun yok fakat geldiğinde tuşlar saçma sapan yazdı ben de direkt Firmware güncellemesi yaptım sonra düzeldi.

Bir de klavye aşırı ağır bu arada 😄

Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam North Face o zaman sizinki değil mi?

Hocam benimki de gümrük durumundan bu duruma güncellenmiş Aras Kargo'dan bakmaya çalıştım ama site açılmıyor sanırım bir sorun var.

Dosya Ekleri

• IMG_5448.jpeg
    IMG_5448.jpeg
    74,4 KB · Görüntüleme: 53
Hocam benimki de gümrük durumundan bu duruma güncellenmiş Aras Kargo'dan bakmaya çalıştım ama site açılmıyor sanırım bir sorun var.

Bu süreçten sonra bekleme süresi yaklaşık 2 3 gün sonra arasa verilir geç güncelliyorlar zaten arasa verildiğini de yola çıktığında öğrenirsiniz muhtemelen. takip yapamazsınız çünkü şuan arasa verilmemiştir.

Ben arkadaşla aynı anda sipariş verdim güncellemeler falan aynı şekilde gidiyordu bugün arkadaşın kargonun gümrüklemesi tamamlanmış benimki hala havaalanında gözüküyor geç mi güncelleniyor yoksa farklı bir durum mu var çözemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı