Aula F75 hangi siteden vergisiz alınabilir?

Bütçe
2500 Tl

Heky

Decapat
Daha fazla  
1720811251116.png

Arkadaşlar ben bu klavyeyi Epomaker sitesinden ve Aula Gaming sitesinden baktım ve 70 dolar gibi bir fiyata denk geliyor. Bunun için ayrıca benden vergi alacaklar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2250702

Arkadaşlar ben bu klavyeyi Epomaker sitesinden ve Aula Gaming sitesinden baktım ve 70 dolar gibi bir fiyata denk geliyor. Bunun için ayrıca benden vergi alacaklar mı?
Aliexpress'te sepette oduyorsunuz vergiyi. Türkiyede olmadigi icin klavye vergi zorunlu.

Eki Görüntüle 2250702

Arkadaşlar ben bu klavyeyi Epomaker sitesinden ve aula Gaming sitesinden baktım ve 70 dolar gibi bir fiyata denk geliyor bunun için ayrıca benden vergi alacaklar mı?

AliExpress'te sepette oduyorsunuz vergiyi. Türkiye'de olmadigi icin klavye vergi zorunlu.

AliExpress'ten almak istemedim garanti konusunda sıkıntı çıkabileceğini düşündüğüm için. O yüzden kendi sitesinden almak istedim daha önce açılmış bazı konularda vergi alınmıyor gibi bir şeyler okudum bu konu hakkında fikriniz var mı?

AliExpress'ten almak istemedim garanti konusunda sıkıntı çıkabileceğini düşündüğüm için. O yüzden kendi sitesinden almak istedim daha önce açılmış bazı konularda vergi alınmıyor gibi bir şeyler okudum bu konu hakkında fikriniz var mı?
Bilemiyorum hocam.

Epomaker kendi sitesi değilki. İnan aliexpress'ten çok daha iyi destek alırsın. Epomaker başka ürünleri kendileri ürettiğini iddia ederek ve isimlerini koyarak satıyor, satış sonrası destekleride kötü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı