İstanbul'da Sarıyer'de oturuyorum ve bu ilçeye yakın bir de satan varsa elden alabilirim. Onun dışında kargo falan pek hoşlandığım şeyler değil. Satan varsa cuma-cumartesi günü gelip elden 1300 TL'ye alabilirim.
Olabilir . Kimusi 300 tl miktarlarada aldı, 2 tane alsa zaten 1 tanesi bedavaya denk geliyor hızlıca elinden çıkarmak isterse neden olmasın? Bende 1500 tl vermeyi mantıklı bulmuyorum, tercih meseleso tamamen.
29/11/2024 tarihinde teslim aldım. Tamamen kapalı kutu. Dış kartonunu dahi açmadım. Açıp kullanıp kullanmama konusunda kararsızım, bugün teslim aldığım için birkaç gün ilana koymak istedim. Gerek forumdaki gerekse sahibinden üzerindeki referans ve satışlarıma bakabilirsiniz. Fiyat: 1450 ₺...
29/11/2024 tarihinde teslim aldım. Tamamen kapalı kutu. Dış kartonunu dahi açmadım. Açıp kullanıp kullanmama konusunda kararsızım, bugün teslim aldığım için birkaç gün ilana koymak istedim. Gerek forumdaki gerekse sahibinden üzerindeki referans ve satışlarıma bakabilirsiniz. Fiyat: 1450 ₺...
Yok yanlis anladiniz, 1300 icin demedim. Ben 1450 yazdım herkes disslike atmış. Demek onlar bedavaya almak istiyor dedim. 1300 gayet iyi rakam.
Burada:
Olabilir . Kimusi 300 TL miktarlarada aldı, 2 tane alsa zaten 1 tanesi bedavaya denk geliyor hızlıca elinden çıkarmak isterse neden olmasın? Bende 1500 TL vermeyi mantıklı bulmuyorum, tercih meseleso tamamen.
Aldı da sana o kadar ucuza verecek diye bir şey söz konusu degil sen alamadın o insanlar indirimle aldı ve stok bitti piyasası 60 dolarsa o fiyata verir en ucuz 1500 kimse gelip 1300 vermez aksine insanlar fiyatı arttırmaya başladı sırf ucuza aldı diye ucuza veren biri vardır diye düşünmek degişikmiş.