Çözüldü Aula F75 nasıl tuş özelleştirmesi yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mrtard50

Hectopat
Daha fazla  
# @ Tarzındakı özel karakterleri yazamıyorum, bir yolu var mı? En üstteki F1, F2.. Tuşlarının bütün kısayollarını ya da uygulamadan nasıl düzgün bir şekilde özelleştirebilecegımı yazabılır mısınız ve nasıl F klavye yapabilirim? F ile Q'nun F1, F2.. Tuşlarının kısayol farklılıklarını yazabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağdaki CTRL'yi iptal edip ralt yapın sağdaki bir işe yaramıyor zaten öyle yaptıktan sonra sağ CTRL'ye basıp Q ya basarsanız @ işareti yaparsınız.

Çok teşekkür ettim bayağı mantıklı oldu kendi klavyenızde yaptıgınız bu tarz degısıklıkelr var mı cunku + - tuşu falan da eksik basamıyorum.

Çok teşekkür ettim bayağı mantıklı oldu kendi klavyenızde yaptıgınız bu tarz degısıklıkelr var mı cunku + - tuşu falan da eksik basamıyorum.

Kendi klavyemde bayağı bir değişiklik yaptım

Örneğin sağ CTRL'yi söküp yerine FN hı koydum FN'yi de söküp yerine alt koydum yazılımı üzerinden Ralt yaptım sonra diğer atamalarını yaptım normal Türkçe Q gibi yaptım

Dosya Ekleri

• IMG_20241122_151747.jpg
    IMG_20241122_151747.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 330
Son düzenleme:
Sağdaki CTRL'yi iptal edip Ralt yapın sağdaki bir işe yaramıyor zaten öyle yaptıktan sonra sağ CTRL'ye basıp Q ya basarsanız @ işareti yaparsınız
Selam hocam, dediğinizi ben çok önceden denedim. Şimdi de denedim ama hiç başaramadım bu olayı. sağdaki CTRL'yi RALT yaptığıma kaydettiğime eminim fakat olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı