Aula F75 oyun sırasında takılma yapıyor

Alperen Çankaya

Centipat
Daha fazla  
Aula F75 klavyem oyun oynarken bazen takılıyor, yani bazen hiç algılamıyor, bazen geç algılıyor. Mesela sağa giderken sola gidiyor, biraz bekleyince de geliyor. Bir süre sonra tekrar oluyor. Nasıl çözülür? Reset atmak işe yaramıyor.

Aula F75 klavyem oyun oynarken bazen takılıyor, yani bazen hiç algılamıyor, bazen geç algılıyor. Mesela sağa giderken sola gidiyor, biraz bekleyince de geliyor. Bir süre sonra tekrar oluyor. Nasıl çözülür? Reset atmak işe yaramıyor.
bluetoothla mi oynuyosun ? eğer öyleyse klavyenin bluetooth alıcısında sorun var ya da bilgisayarında. kabloyla kullanmayı dene

Böyle bir gecikme oluyor değil mi yani s ye basıyosun birkaç salise hatta 1 sn sonra algılıyor değil mi bende de oluyordu sanırım oyunun uyumluluk sorunundan mesele Minecraft'ta Client'li bir sunucu o oyunda nedense gecikme yapıyor amaonun dışında hiç yaşamadım.

Klavyeyi taktıktan sonra iki tane yazılım gibi şeyler kuruluyordu, onları kurdun mu?

Kendi uygulaması yüklü klavyenin onun dışında yok.

Böyle bir gecikme oluyor değil mi yani s ye basıyosun birkaç salise hatta 1 sn sonra algılıyor değil mi bende de oluyordu sanırım oyunun uyumluluk sorunundan mesele Minecraft'ta Client'li bir sunucu o oyunda nedense gecikme yapıyor amaonun dışında hiç yaşamadım.

Yok bayağı 5 6 saniye en az.

Kendi uygulaması yüklü klavyenin onun dışında yok.

Yok bayağı 5 6 saniye en az.

Hangi oyunlarda oluyor kendi deneyimlerime göre şu anda olmuyor muhtemelen bağlantı sorunundan dolayı uyumluluk sağlamıyor ben böyle düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı