Aula F75 şarjı 3 saate bitiyor

EGRxGT

Femtopat
Daha fazla  
Biliyorsunuz milli klavyemiz oldu artık. Arkadaşımda hala şarjı bitmemesine rağmen bendeki 2 3 saate bitiyor. O yaklaşık 2 gündür kullanıyor ortalama günde 4 saat. 2 haftadır gelmesini beklediğim klavye sizce nanaymı?

Işıklar çok fazla yiyor şarjı, belki seviyesi farklıdır ikinizde.

Klavye kötü değil ancak şarj olma süresi çok uzun o yüzden geceye bırakıyorum. 1 hafta gidiyor ( Günde 4 5 Saat kullanıyorum. )

5 gündür kullanıyorum hala daha şarjı bitmedi. Işıklar kapalı ama bir süre bastığım tuşlarda ışık çıkacak şekilde de kullandım. 3 saat az geldi bir sorun olabilir. Belki farklı kabloyla, uzun süre şarj etmeyi deneyebilirsiniz.

Işıklar inanılmaz şarj yiyor ben çoğunluka ışığını kapatıp kullanıyorum ama yine de 2-3 saat de çok kısa.

İade edin diyeceğim de site ürünü almadan parasını veriyor sadece bu da biraz kul hakkına girer mi bilemiyorum.

4 5 gundur hergun pc basindayim en az 5 6 saat benimkinin şarjı hala full ışıkları açık bir şekilde garip geldi benimkininde şarji bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…