Aula F75 şarjı 3 saate bitiyor

İade edin diyeceğim de site ürünü almadan parasını veriyor sadece bu da biraz kul hakkına girer mi bilemiyorum.
Eğerki parayi almak icin kasitli olarak yapmıyorsanız gercekden iade etmek maksadiniz varsa kul hakkinda girmez dinde niyet esastir.

Bide benim bildiğim herkese farkli tavir sergiliyorlar hypercia hocamin mouse bozuktu geri gönderin dediler saglam olan biriside kasitli olarak para iadesi almıştı.

Eğer ki parayi almak icin kasitli olarak yapmıyorsanız gerçekten iade etmek maksadiniz varsa kul hakkinda girmez dinde niyet esastir.

Evet ama o klavyeyi kablolu bir şekilde de 7 24 sıkıntısız kullanabilirken klavye sende durduğu halde para iadesi almak biraz kötü hissettiriyor ama 2 3 saat çok az o yüzden iade etmesi haklı.

Hypercia hocamin mouse bozuktu geri gönderin dediler saglam olan biriside kasitli olarak para iadesi almıştı.

Geri göndermesi vs daha pahalıya patlamıyor muydu?

bu üzdü, eğer öyle bir amacım olsaydı forumda destek konusu açmak yerine çoktan temuya girerdim hocam

İade edin diyeceğim de site ürünü almadan parasını veriyor sadece bu da biraz kul hakkına girer mi bilemiyorum.
Böyle bir durumda kısmi iade vermeleri gerekirken ya aşırı düşük kısmi iade veya tam iade veriyorlar eli ayarı yok desteğin tam iade verirlerse alın.
Bide benim bildiğim herkese farkli tavir sergiliyorlar hypercia hocamin mouse bozuktu geri gönderin dediler saglam olan biriside kasitli olarak para iadesi almıştı.
Onun iadesini aldım bu arada 1 hafta sonra tekrar yazdığımda anlamadığım kısım verdikleri kısmi iadenin aşırı düşük olması tam iade yerine bana 700-800 TL(fareyi 1200 TL'ye aldım) kısmi iade verseler tamamdım.

Geri göndermesi vs daha pahalıya patlamıyor muydu?

Kilif gibi seylerde daha pahaliya patliyor ondan istemiyorlar.
Ama Apex'ler muhtemelen kronik sorunlu olduğu icin direkt iade edildi.

Bu üzdü, eğer öyle bir amacım olsaydı forumda destek konusu açmak yerine çoktan Temu'ya girerdim hocam.

Sizin niyetinizin kötü olmadığı belli zaten ben kul hakkinda giriyor mu denilmesine istinaden kurdum o cümleyi.

Bana tamamen inisiyatif gibi geliyor hocam.

Aslında 2 tür üretildi ilk alanlara farklı bir tür sonradan alanlara farklı bir tür mesela ilk sürümde ışıklar üst tarafta gönderilen yedek switchler 4 tane 2. Sürüm ışıklar alt tarafta yedek switchler 2 tane bu yönden farklılık gösterebilir benimki ilk sürüm her gün kullanıyorum yaklaşık 2 saat neredeyse 1 hafta olacak hala %80 de

Aradaki tek fark 2 tane switchi saymazsak birisi north digeri south faced South faced: (güney yani alttan isiklandirmalilar) isigi sizin tarafiniza verdigi icin isiklandirma daha hos duruyor ve özellikle pudding keycap kullanirken bariz daha iyi aydinlatma sagliyor North faced: (kuzey yani üstten isiklandirmalilar) Cherry profilli keycaplere uyumsuzluk yapiyor (aslina bakilirsa cherry profil kullanan kisi sayisini düşünürsek eksiden sayilmaz bile) ama yazilar keycapin ust tarafinda oldugu icin seffaf yazilarin daha belirgin olmasini sagliyor. Batarya ömrü egerki batarya kapesitesi degismediyse degismez ve daha önce kimsede böyle 3 saatde bitiyor gibi bir sorun duymadık. Bariz olarak ya üründe sorun var yada tam sarj edilmeden kullanildi.

FN+b tuşuna basılı tut şarj %sini görürsün oradan 1..9-0 arası renkler yanıyor 0 en yuksek şarj azaldıkça 9-8-7.. Diye azalıyor. Tam şarj yaptığınızdan emin olun FN+b basılı tutup sayıların hepsinin yandığına bakın.

Fazla az gibi en son 26 kasımda şarja taktım günde 4-5 saat takılıyorum en az şuana kadar takmadim

Benim de bu şekildeydi 2 hafta şarjı fulleyip sonuna kadar kullanın batarya gerçek performansını gösteriyor şu an full ışık ile 5 gün götürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…