Aula F75 şarjı bitmiyor

İdeolojiUzmanı

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Temu üzerinden milli klavyemiz olan Aula F75 almış bulunmaktayım. 1.5 hafta oldu ve şarjı hala bitmedi, bir arkadaşımda ise şarjı 2 gün civarında bitti. Klavyeyi her kullandığımda Rainbow modunda kullanmaktayım. Gün içerisinde ortalama 7 ila 10 saat açık kalıyor. Şarj durumuna baktığım zaman (FN+B) hala full gösteriyor. Bu durumda az da olsa kıllandım. Sizce neden olabilir?
Teşekkürler.

Üzümü ye bağını sorma. Kablosunu takılı kullanıyor olmanızdan başka bir mantıklı açıklama yok.

Işık şiddetiyle alakalı olabilir, BT veya 2.4 GHZ kullanımıyla da alakalı olabilir. Fakat bu bir yana, ışıklar kapalı şarj performansı inanılmaz klavyenin. TR ürünü kullanıyorum, aktif kullanmama rağmen 1.5 aydır klavyeyi 1 kere şarja takmadım. 2 tık düştü sadece.

Şarjı bitmediğini şarj göstergesine göre mi söylüyorsun yoksa cidden klavye şarj olarak şarjı bitmediği belli mi? Belki klavye için normaldir o. Eğer gösterge yanlış değilse en iyisi "çalışıyorsa dokunma"

Normalde konuyu dün açacaktım ama bugün açtım. Yarından itibaren 2. haftası olacak. Işık şiddeti ise en yüksekte. Rainbow modunu değiştim ve şu an sadece beyaz renk kullanıyorum.

Alalı 10 gün oldu belki biraz daha fazla Temu üzerinden satın aldım günde 5-6 saat kullandım minimum ilk geldiği gibi fnb tuslarına basınca aynı seviyede reset attım degişmedi. Kabloyu taktım çıkardım yine aynı gösterge bozuldu sandım ancak normal bir durummuş en azından ben öyle okudum şu ana kadar. Bu arada hep ışıksız kullandım yaklasık ışıklı kullanımda 3'te 1I kadar şarj suresi azalabilir.

Bugün itibarıyla 1.ayı klavyenin, şarjı durumu bitmiş durumda değil hatta şarjı hala ful olarak gözüküyor.

Nasıl bir klavyeymiş o ya. Aula F75 gerçekten en iyi F/P klavye.

Bahsetmiş olduğum arkadaşım 1 ay içerisinde en az 4-5 kere şarja takmıştır. Gerçekten şans oyunu gibi Temu alışverişi.

Klavyeyi alalı 2 ay oldu. Şarj durumu hala full ve öyle gözüküyor. Yaşadığım bölgede elektrik kesintisi çok sık olmaya başladı, flaş olarak telefonu değil artık klavyemi kullanıyorum. Öldüğüm zaman beni bu klavyeyle gömün.

Son düzenleme:
Hocam ben temu'nun şans işi olduğunu düşünmüyorum. Eğer yeterince dikkatli iseniz rahatlıkla istediğinizi alıp çıkarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…