Aula F75 şarjı bitmiyor

Merhaba, Temu üzerinden milli klavyemiz olan Aula F75 almış bulunmaktayım. 1.5 hafta oldu ve şarjı hala bitmedi, bir arkadaşımda ise şarjı 2 gün civarında bitti. Klavyeyi her kullandığımda Rainbow modunda kullanmaktayım. Gün içerisinde ortalama 7 ila 10 saat açık kalıyor. Şarj durumuna baktığım zaman (FN+B) hala full gösteriyor. Bu durumda az da olsa kıllandım. Sizce neden olabilir?
Teşekkürler.
Biraz hortlatmış gibi olacağım ama klavyeyi 2 aydır ışıksız bir şekilde kullanıyorum hala şarjı bitmedi.

Aynı kaderi paylaşıyoruz. 2.5 ay oldu klavyeyi alalı, şarj durumu hala düşmüş değil. Tek farkımız sen ışıksız ven ışıklı kullanıyorum.
full mü gösteriyor sendede?

Aynı kaderi paylaşıyoruz. 2.5 ay oldu klavyeyi alalı, şarj durumu hala düşmüş değil. Tek farkımız sen ışıksız ven ışıklı kullanıyorum.
ne zaman bitecek acaba ben ciddili merak etmeye başladım şaka gibi klavyenin şarjı bitmiyor.

Hocam bende geçen günlerde aldım 2. elden. Klavye çok öneriliyordu neymiş diye bi bakayım dedim birkaç gündür günlük 10 saat civarında ışıkları 5 seviyesinde kullanıyorum. Işık açıkken 16 saat gider demişlerdi bir tık bile inmedi bana mısın demiyor. Işıklar açıkken bile aylarca gidiyorsa muhteşem bir şey.

Kasım ayında indirimle aldığım Aula 75imi kesintisiz 6 aydır ışıksız kullanıyorum. Bugün itibari ile de şarjı bitmedi bu pille mi çalışıyor diye araştırıyım derken bu konuya denk geldim. Ulan demek ki isteyince yapılabiliyormuş. Tebrikler China.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı