Aula F75 sepet fiyatı fazla oluyor

Teenice

Zeptopat
Daha fazla  
Aula F75 alacağım ama sepettemin 670TL istiyor ama ürün vergisiyle beraber 670TL'yi geçiyor. Bunu nasıl çözerim?

Çözemezsin. Farklı hesap açarak hesabın minimum alışveriş tutarının düşük gelmesini bekleyebilirsin fakat tamamen şans. Mesela benim bir hesabım 480TL diğer 3 hesabım 670TL.

Bende de aynı oluyor. Fakat sepete bir şey ekleyip 670 TL'yi geçince ve ödeme kısmında eklediğimiz şeyi kaldırınca acaba alabiliyor muyuz yani izin verir mi Temu.

Bende de aynı oluyor. Fakat sepete bir şey ekleyip 670 TL'yi geçince ve ödeme kısmında eklediğimiz şeyi kaldırınca acaba alabiliyor muyuz yani izin verir mi Temu.
Denediniz mi oluyor mu bende kart limit hatası verdi limitim fazla olmasına rağmen

Hocam sanırım öyle bir şey mevcut sepete ürünü ekleyip ödeme kısmında kaldırınca alabiliyorsunuz.
Denediniz mi oluyor mu bende kart limit hatası verdi limitim fazla olmasına rağmen

Hocam bu taktik ile almadım ama ödeme ekrarında sepetten çıkarınca herhangi bir uyarı vermemişti. Sanırım banka ile bir sorun yaşadınız.

Yeni konular

Geri
Yukarı