Hocam sanırım öyle bir şey mevcut sepete ürünü ekleyip ödeme kısmında kaldırınca alabiliyorsunuz.Bende de aynı oluyor. Fakat sepete bir şey ekleyip 670 TL'yi geçince ve ödeme kısmında eklediğimiz şeyi kaldırınca acaba alabiliyor muyuz yani izin verir mi Temu.
Denediniz mi oluyor mu bende kart limit hatası verdi limitim fazla olmasına rağmenBende de aynı oluyor. Fakat sepete bir şey ekleyip 670 TL'yi geçince ve ödeme kısmında eklediğimiz şeyi kaldırınca acaba alabiliyor muyuz yani izin verir mi Temu.
Denediniz mi oluyor mu bende kart limit hatası verdi limitim fazla olmasına rağmenHocam sanırım öyle bir şey mevcut sepete ürünü ekleyip ödeme kısmında kaldırınca alabiliyorsunuz.
Hocam bu taktik ile almadım ama ödeme ekrarında sepetten çıkarınca herhangi bir uyarı vermemişti. Sanırım banka ile bir sorun yaşadınız.Denediniz mi oluyor mu bende kart limit hatası verdi limitim fazla olmasına rağmen
Denediniz mi oluyor mu bende kart limit hatası verdi limitim fazla olmasına rağmen
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.