Aula F75 stokları geri geldi

Bende Gümrükleme tamamlanmıs ne zamana gelir acaba

Hocam benim uçak normalde 29 Kasımda kalkacaktı, herkeste olduğu gibi uçuş ertelendi. 30 Kasımda uçak kalktı evet ama bir benim küçük kutuyu sığdıramadılar herhalde uçağa. Arkadaşa benden 2 gün sonra sipariş geçmiştik, gümrük işlemleri tamamlanmış bugün.
Hocam destek talebi açın beni canlı desteğe bağla deyin bota , canlı birine durumu anlatın belki güncellemeyi unutmuşturlar.

Bende Gümrükleme tamamlanmıs ne zamana gelir acaba
Hocam gümrükleme tamamlandıktan sonta gümrükleme şirketine verildi felan diye 3 4 aşaması vardı onlar 4 gün sürmüş sonra ptt aldı.

1733175275963.png

Hocam destek talebi açın beni canlı desteğe bağla deyin bota , canlı birine durumu anlatın belki güncellemeyi unutmuşturlar.

Hocam gümrükleme tamamlandıktan sonta gümrükleme şirketine verildi felan diye 3 4 aşaması vardı onlar 4 gün sürmüş sonra ptt aldı.

Hocam gümrükleme şirketi teslim aldıktan sonra durumunu bilmedikten sonra güncelleme yapamazlar. Gümrükten çıkınca tüm güncellemeleri bir anda yaparlar bilginiz olsun.

Sağ olun ilk defa adamakıllı bilgi aldım. O zaman bugün güncelleme geçerler herhalde. Pazar günü gümrükleme şirketine teslim edilmiş.

Hala geçmedi bu arada. 3 gün oldu.

Geri
Yukarı