Mekzo
Decapat
Hayır hocam sizinkiyle aynı benimde. Bir kaç gün içerisinde belli olur diye düşünüyorum.Herhangi bir güncelleme var mı hocam?
Hayır hocam sizinkiyle aynı benimde. Bir kaç gün içerisinde belli olur diye düşünüyorum.Herhangi bir güncelleme var mı hocam?
Hocam destek talebi açın beni canlı desteğe bağla deyin bota , canlı birine durumu anlatın belki güncellemeyi unutmuşturlar.Hocam benim uçak normalde 29 Kasımda kalkacaktı, herkeste olduğu gibi uçuş ertelendi. 30 Kasımda uçak kalktı evet ama bir benim küçük kutuyu sığdıramadılar herhalde uçağa. Arkadaşa benden 2 gün sonra sipariş geçmiştik, gümrük işlemleri tamamlanmış bugün.
Hocam gümrükleme tamamlandıktan sonta gümrükleme şirketine verildi felan diye 3 4 aşaması vardı onlar 4 gün sürmüş sonra ptt aldı.Bende Gümrükleme tamamlanmıs ne zamana gelir acaba
Hocam destek talebi açın beni canlı desteğe bağla deyin bota , canlı birine durumu anlatın belki güncellemeyi unutmuşturlar.
Hocam gümrükleme tamamlandıktan sonta gümrükleme şirketine verildi felan diye 3 4 aşaması vardı onlar 4 gün sürmüş sonra ptt aldı.
Vallahi bende burada kaldı 2 gündür transfer edemediler.Eki Görüntüle 2365785
Vallahi bende burada kaldı 2 gündür transfer edemediler.Eki Görüntüle 2365785
Hocam gümrükleme şirketi teslim aldıktan sonra durumunu bilmedikten sonra güncelleme yapamazlar. Gümrükten çıkınca tüm güncellemeleri bir anda yaparlar bilginiz olsun.
Hocam bu kısımlar uzun sürüyor bide gümrükte 3 4 aşama var vakit orda gidiyor zaten.Vallahi bende burada kaldı 2 gündür transfer edemediler.Eki Görüntüle 2365785
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.