Aula F75 switch önerisi

Kesnog

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1650 4GB / RYZEN 5 7500F / GIGABYTE A620M H / 16GB DDR5 RAM
Merhaba, Temu'da 2 tane switch modeli buldum, Aula F75 için. Çok ucuzlar ama sizce alınır mı?

1. Ürün

2. Ürün

İçindeki switchlerden daha iyi değiller, outemu alacaksan daha iyi modellerine bakabilirsin. Bunlar en temel ve en ucuz switchler zaten, daha kötü switch takmaya gerek yok ucuz diye bence. Eğer F75'in beyazsa içinde reaper switch vardır, bence en iyi switch F75 içinde gelen. Diğerleri de fena değil ama reaperlar çok daha iyi graywoodlardan.

İçindeki switchlerden daha iyi değiller, outemu alacaksan daha iyi modellerine bakabilirsin. Bunlar en temel ve en ucuz switchler zaten, daha kötü switch takmaya gerek yok ucuz diye bence. Eğer F75'in beyazsa içinde reaper switch vardır, bence en iyi switch F75 içinde gelen. Diğerleri de fena değil ama reaperlar çok daha iyi graywoodlardan.
Önceki klavyem normal mavi switch'ti, sanırım tactical diye geçiyorlar. Mavi switch'lerin böyle basma hissiyatlı olması bana daha rahat hissettiriyor. Bunlar linear diye geçiyor sanırım, oyun oynarken basıp basmadığımı anlayamıyorum. Bazen istemeden basıyorum. Onun için bir switch arayışındaydım.

Alınmaz. Bütçen nedir?
Çok anladığım bir şey olmadığı için bütçe hakkında ben bir fikir veremeyeceğim. Bir önceki mesajıma bakarsanız, belki ondan yola çıkarak siz bir şey önerirsiniz.

Çok anladığım bir şey olmadığı için bütçe hakkında ben bir fikir veremeyeceğim. Bir önceki mesajıma bakarsanız, belki ondan yola çıkarak siz bir şey önerirsiniz.

Galiba tactile istiyorsun.

45 tanesi bu kadar. Ancak Akko'nun kendi sitesinde daha ucuz diye biliyorum. 90 tanesi;

Galiba tactile istiyorsun.

45 tanesi bu kadar. Ancak Akko'nun kendi sitesinde daha ucuz diye biliyorum. 90 tanesi;

Kendi sitesinden alınca bir sorun olur mu? Kargoda filan.

Clicky ile Tactile farklı. Clicky'de bir geri dönüş sesi alırsınız ama Tactile'da o geri dönüşü ses olarak değil de basarken hissedersiniz. Ama bence alışırsınız zamanla. Reaper switch'ler çok harika. İlla takacaksanız Akko'nun Tactile switchleriyle değiştirin. Genelde benim arkadaşlarım Akko ile değiştirdiler. Hatta değiştiren birinden çıkan Reaper switch'leri satın almıştım. Kenarda yedek duruyorlar ilerde bir custom klavye toplarsam diye.

Yeni konular

Geri
Yukarı