Önceki klavyem normal mavi switch'ti, sanırım tactical diye geçiyorlar. Mavi switch'lerin böyle basma hissiyatlı olması bana daha rahat hissettiriyor. Bunlar linear diye geçiyor sanırım, oyun oynarken basıp basmadığımı anlayamıyorum. Bazen istemeden basıyorum. Onun için bir switch arayışındaydım.İçindeki switchlerden daha iyi değiller, outemu alacaksan daha iyi modellerine bakabilirsin. Bunlar en temel ve en ucuz switchler zaten, daha kötü switch takmaya gerek yok ucuz diye bence. Eğer F75'in beyazsa içinde reaper switch vardır, bence en iyi switch F75 içinde gelen. Diğerleri de fena değil ama reaperlar çok daha iyi graywoodlardan.
Çok anladığım bir şey olmadığı için bütçe hakkında ben bir fikir veremeyeceğim. Bir önceki mesajıma bakarsanız, belki ondan yola çıkarak siz bir şey önerirsiniz.Alınmaz. Bütçen nedir?
Çok anladığım bir şey olmadığı için bütçe hakkında ben bir fikir veremeyeceğim. Bir önceki mesajıma bakarsanız, belki ondan yola çıkarak siz bir şey önerirsiniz.
Kendi sitesinden alınca bir sorun olur mu? Kargoda filan.Galiba tactile istiyorsun.
![]()
Akko V3 Pro crèmeblauwe schakelaar 5-pins 45gf tactiele schakelaar met stofdichte stuurpen Compatibel met MX mechanisch toetsenbord (45 stuks) - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
45 tanesi bu kadar. Ancak Akko'nun kendi sitesinde daha ucuz diye biliyorum. 90 tanesi;
![]()
Akko V3 Creamy Blue Pro Switch | Akko Official Global Site
Creamy Blue Pro is an upgraded version of Creamy Blue. Major Changes: 5-Pin switches (better stability) Dustproof stem (better stability) Upgrade silver contact to palladium gold Upgrade phosphor…en.akkogear.com
Kendi sitesinden alınca bir sorun olur mu? Kargoda filan.
Kendi sitesinden alınca bir sorun olur mu? Kargoda filan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.