Aula F75 Türkçe harfler olmaması büyük bir sorun mu?

Daha fazla  
Klavyeyi almayı düşünüyorum, cidden çok güzel ama Türkçe harfler olmaması biraz beni düşündürdü. Sonuç olarak I, Ö, Ü, Ç, ğ harflerini kullanamayacağım. Bunları keycaps olmadan kullanmanın yolu var mıdır? Driverı ile oluyor mu? Bunun bir yolu yoksa da çok problem olur mu?

Klavyeyi almayı düşünüyorum, cidden çok güzel ama Türkçe harfler olmaması biraz beni düşündürdü. Sonuç olarak I, Ö, Ü, Ç, ğ harflerini kullanamayacağım. Bunları keycaps olmadan kullanmanın yolu var mıdır? Driverı ile oluyor mu? Bunun bir yolu yoksa da çok problem olur mu?

Normal bir şekilde kullanıyorsun, hiçbir farkı yok. TR klavyeden sadece bazı harflerin sembolleri tuşların üzerinde yok. Drivere gerek yok, tuşların yerlerini bildikten sonra bir sıkıntı olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanabilirsin arkadaş üstte anlatmış zaten eğer illa Türkçe keycaps istersen.

Kullanmaya başladığında sağ kısımda kalan "ğ, I, Ş, Ü, ç" harfleri varsayılan karakter olarak geliyor ve klavyenin yazılımını kullanarak gerekli özelleştirmeleri yapabiliyorsun. Dilersen de Türkçe tuş takımı alıp aklındaki soruyu giderebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı