Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
298 TL'ye aldım indirimle ben sorun çıkmadı hatta 1.de normal fiyata sipariş ettikm diye iptal edip tekrar aldım.

Arkadaşlar Aula F75'in hem driver hem de Firmware'sini şimdi sanal makinemde çalıştırarak inceledim herhangi bir sunucuya HTTP request atmıyor temp appdata gibi klasörlere bulaşmıyor keylog falan atmıyor yani VirusTotal falan baktıklarınız false positive iki dosyada temiz rahatlıkla indirebilirsiniz virüs falan yok.

O indirimin ana sayfasına klavyeyi nasıl düşürdünüz bende düşmüyor oraya.

Selamlar herkese, dün ben de aldım bir tane, Türkçe keycap için birisi satıcıya mesaj atın demişti fakat; mesat atacak yeri bulamadım tam olarak, sadece ürünü iade ettiriyor.

Çoğunluk beyaz aldı galiba. Siyah güzel mi sizce?
Aslında siyah daha iyi duruyor özelikle rgb açınca siyah daha belirgin gibi geldi bana ama maliyeti düşürmek açısından beyaz aldım :D

Arkadaşlar Aula F75'in hem driver hem de Firmware'sini şimdi sanal makinemde çalıştırarak inceledim herhangi bir sunucuya HTTP request atmıyor temp appdata gibi klasörlere bulaşmıyor keylog falan atmıyor yani VirusTotal falan baktıklarınız false positive iki dosyada temiz rahatlıkla indirebilirsiniz virüs falan yok
O boş bilgiyi ortaya zaten kim attı ki. Zaten o işler o kadar kolay olmuyor. 70 dolara satılan ürünün aynısını alıyoruz aynı yazılımı indiriyoruz kim o topa girecek.

Bu klavye neymiş arkadaşlar herkes aldı. Bende alayım diyorum kayıt olup sipariş vermemiz yetiyor mu ? Sonrasında birşey ile uğraşıyor muyuz gümrük liman e mail gibi olaylarla direkt geliyor mu ? Son olarak anladığım kadarıyla siyah ve beyazın switch sesleri farklı hangisini önerirsiniz ? Teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı