HighTechLowLife
Megapat
Beyaz olan daha sessiz ama hepsi sesliArkadaşlar siyah mı beyaz mı hangisi daha sesszi çalışıyor? Deneyimleyen bilgi verebilirmi?
Beyaz olan daha sessiz ama hepsi sesliArkadaşlar siyah mı beyaz mı hangisi daha sesszi çalışıyor? Deneyimleyen bilgi verebilirmi?
298 tlye aldım indirimle hocam110TL'lik kredi kullandınız mı sipariş verirken?
298 TL'ye aldım indirimle ben sorun çıkmadı hatta 1.de normal fiyata sipariş ettikm diye iptal edip tekrar aldım.
Arkadaşlar Aula F75'in hem driver hem de Firmware'sini şimdi sanal makinemde çalıştırarak inceledim herhangi bir sunucuya HTTP request atmıyor temp appdata gibi klasörlere bulaşmıyor keylog falan atmıyor yani VirusTotal falan baktıklarınız false positive iki dosyada temiz rahatlıkla indirebilirsiniz virüs falan yok.
hocam verdiği indirime göre değişiyor, bende sana bi sürprizim falan var dedi bastım 298 e düştüO indirimin ana sayfasına klavyeyi nasıl düşürdünüz bende düşmüyor oraya.
Beyazı aldım, 600 tl indirim kuponum varmı referanslarda. bide ip kamera ekledim 438 falan ödedimBeyaz olan daha sessiz ama hepsi sesli
Aslında siyah daha iyi duruyor özelikle rgb açınca siyah daha belirgin gibi geldi bana ama maliyeti düşürmek açısından beyaz aldımÇoğunluk beyaz aldı galiba. Siyah güzel mi sizce?
O boş bilgiyi ortaya zaten kim attı ki. Zaten o işler o kadar kolay olmuyor. 70 dolara satılan ürünün aynısını alıyoruz aynı yazılımı indiriyoruz kim o topa girecek.Arkadaşlar Aula F75'in hem driver hem de Firmware'sini şimdi sanal makinemde çalıştırarak inceledim herhangi bir sunucuya HTTP request atmıyor temp appdata gibi klasörlere bulaşmıyor keylog falan atmıyor yani VirusTotal falan baktıklarınız false positive iki dosyada temiz rahatlıkla indirebilirsiniz virüs falan yok
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.