Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok hevesle almıştım iade ettim şimdi boşa masraf yapmanın manası yok. Halihazırda e-yosso Z11'im bir de Gamepower Ogre'm varken gerek yok.
İnan bana var bu arada ya 😄 Yanlış anlama da söylediğin iki klavyeden de iyi klavye bu ve fiyatı bedava. Eğer zora gireceksen elbette alma ama keyfi iptal ettiysen kaçırma derim.

İnan bana var bu arada ya 😄 yanlış anlama da söylediğin iki klavyeden de iyi klavye bu ve fiyatı bedava. Eğer zora gireceksen elbette alma ama keyfi iptal ettiysen kaçırma derim.

Ogre zaten yedekte duruyor Z11'i kullanıyorum bir de bunu alırsam 3 tane klavyeyi ne yapacağım diye düşündüm bayağı vazgeçtim 670TL minimum sepet tutarı olması ürünün 1.000TL civarına gelmesini sağlıyor(vergisiyle sepet tutarını doldurması falan) o canımı sıktı.

Ogre zaten yedekte duruyor Z11'i kullanıyorum bir de bunu alırsam 3 tane klavyeyi ne yapacağım diye düşündüm bayağı vazgeçtim 670TL minimum sepet tutarı olması ürünün 1.000TL civarına gelmesini sağlıyor(vergisiyle sepet tutarını doldurması falan) o canımı sıktı.
Yeni hesap/lar aç 410₺ benim minimum sepet tutarı.

Yeni hesap/lar aç 410₺ benim minimum sepet tutarı.

Telefon üzerinden mi deniyorsunuz. 2 adet yeni hesap açtım Chrome üzerinden hepsinde 670TL'min sepet tutarı yarın deneyeceğim.

İnan bana var bu arada ya 😄 Yanlış anlama da söylediğin iki klavyeden de iyi klavye bu ve fiyatı bedava. Eğer zora gireceksen elbette alma ama keyfi iptal ettiysen kaçırma derim.

Telefon üzerinden mi deniyorsunuz. 2 adet yeni hesap açtım Chrome üzerinden hepsinde 670TL'min sepet tutarı yarın deneyeceğim.
Uygulama üzerinden açın birde.

Bir tane de siyah alacaktım şimdi fakat 5 hesabımın 5i de 670₺ olmuş sepet tutarları demek ki zaman zaman buna müdahale ediyorlar bekleyelim bakalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı