Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım başarılı şekilde elinize ulaşır.
Hocam cidden heveslendik iptal edip bize para ulaşmadı diye alay ediyorlar :D Para ulaşmasa siparişi onaylayıp hazırlamazlardı.

esdsdss.PNG

Arkadaşlar lütfen o kadar darlamayın müşteri hizmetlerini, ''whatgeek'' sitesinde de aynısı oldu, darladık darladık siparişler uzun süre kapandı -hala kapalı olabilir bilmiyorum-

Yeni alıp da iptal edilmeyen var mı acaba?
Benim edilmedi hocam, üstelik 670 tlyi geçtikten sonra istemediklerimi ödemeyi tamamlayıp hazırlanma aşamasında iptal ettim. Şuan vergisiyle beraber 696₺'lik siparişim kargoya verildi.

Hocam cidden heveslendik iptal edip bize para ulaşmadı diye alay ediyorlar :D Para ulaşmasa siparişi onaylayıp hazırlamazlardı.

Eki Görüntüle 2359431
"Çekiyom gamaraya fesbuğa istigrama atacam bunları, görürsün" tehdidi olmuş bu hocam :D.

Bu aşamaya ilk siparişim de gelip gelmediğini bilmiyorum ama 19 Kasım'da alıp 20 Kasım'da iade gerçekleşti.

Sabahtan beri 1. Adımda bekliyordu şimdi destekle konuştuktan sonra 2. Adıma geçmiş. Erken sevinmek istemiyorum ama umarım sorun yaşamadan ürünü elde ederim. Benim gibi bu durumdan etkilenenler de umarım sorunsuz klavyeyi alırlar.

Bu adımdan sonra ne olup olmayacağını akşam göreceğiz 😅

IMG_20241125_043904.jpg

Dünden beri hiç stok geldimi , sürekli kontrol ediyorum ama hiç denk gelmedim.

Dünden beri hiç stok geldimi , sürekli kontrol ediyorum ama hiç denk gelmedim.
Gelmedi iadem gelse ben de alacam stok varsa.
Bu aşamaya ilk siparişim de gelip gelmediğini bilmiyorum ama 19 Kasım'da alıp 20 Kasım'da iade gerçekleşti.

Sabahtan beri 1. Adımda bekliyordu şimdi destekle konuştuktan sonra 2. Adıma geçmiş. Erken sevinmek istemiyorum ama umarım sorun yaşamadan ürünü elde ederim. Benim gibi bu durumdan etkilenenler de umarım sorunsuz klavyeyi alırlar.

Bu adımdan sonra ne olup olmayacağını akşam göreceğiz 😅

Eki Görüntüle 2359809
Tebrikler hocam daha da iptal olmaz diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geri
Yukarı