Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 4 güne gene okeyim aliden bi kere 2 haftada almıştım kafi 3 4 ve evet beyaz olan kesinlikle daha iyi
Valla bilemiycem bende tahmini söyledim belki 1 ay sürer kim bilir keyfine göre işliyor bunlarda

Valla bilemiycem bende tahmini söyledim belki 1 ay sürer kim bilir keyfine göre işliyor bunlarda
1 stok geldi maviden anında kaptım siyahı iptal ettim daha kargolanmadığı için umarım erken gelir ama stok gerçektende geliyormuş kontrol etmek lazım

1 stok geldi maviden anında kaptım siyahı iptal ettim daha kargolanmadığı için umarım erken gelir ama stok gerçektende geliyormuş kontrol etmek lazım
Ne ara geldi yav

Senin siyah düştü şimdi bana

Gülme Len siyah almışın zaten sal da biz alak shajajak

Son düzenleme:
Sepete attım ödeme ekranındaydım karar vermeye çalışıyodum senin nasibinmiş o 🙂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı