Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostlar bu klavyenin iki renginde farklı switchler varmış. Hangi rengindenki switch daha iyidir bilgisi olan var mı?

Noluyor niye bu kadar sayfalarca yazı olmuş burada :)

Elimde siyah Hyperx Alloy Origins Core Red Switchli Kablolu klavye var. Masam ise beyaz olduğundan beyaz bir klavye olsa daha iyi olabilirdi diye düşünüyordum ama klavyeler pahalandı şu an almayı düşünmemiştim ve zaten Hyperx'in de beyaz klavyesi yok.

Masam beyaz ve ikinci sistemde kullandığım klavye eski tarz membran diyorlar sanırım Logitech G103. Bu yüzden bu başlığı görünce en baştan yazılara bakarak fırsat olarak görüp alayım dedim. Umarım pişman olmam :) zira bu tarz klavyelerden veya switchlerden hiç anlamıyorum.

Fırsatı paylaşan arkadaşa teşekkürler.

Sizce hangisi alınmalı arkadaşlar siyah olan mı beyaz olan mı?

Ayrıca burada eksik olan tuşların kullanımı nasıl oluyor mesela print screen tuşu yok onu nasıl kullanabiliriz?

Herkes beyaz alıyor
Beyazın sesi daha tok. Ben beyaz renk görmekten sıkıldığım için siyah tercih ettim çok asil duruyor.
Graywood daha tok geldi bana reaper dan çok

Sizce hangisi alınmalı arkadaşlar siyah olan mı beyaz olan mı?

Ayrıca burada eksik olan tuşların kullanımı nasıl oluyor mesela print screen tuşu yok onu nasıl kullanabiliriz?
İkisi de nerdeyse aynı hangisini beğendiysen görünüş olarak onu al ileride olmazsa switch değişebilirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geri
Yukarı