Valla belli belirsiz ses farkı yerine rengine göre seçtim ben. Beyaz aldım. Geçmişte kullandığımız klavye seslerinden daha kötü olma ihtimali yokSıkıntı yok hocam gelsin yeter kiben switch sesine karar veremiyorum verebilsem alacağım hemen.
Limite takılırsan aldırmıyor zaten. Olmayan şeyi bıkana kadar deneyebilirsin bir umuttur yaşamakDostlar iki tane alsak 30 euro limitine takılır mıyız ? İki adet alınca bir tane almış gibi mi vergi ödüyoruz ? Ayrıca 288 TL ' ye alan arkadaşlar var o olayı bende deniyorum ama olmadı biraz daha denemeli miyim ?
Bizim arkadaşlara attım. 2 klavyesi olan bir arkadaş aldı. Bir arkadaş da başka bir arkadaş grubuna atmış orada da 2 tane alan var. Bu fiyata muhtemelen 2-3 ay sonra bozulacak Gamepower klavyeler bile yok. O yüzden evet iyi bir klavye.
Hay gümrük kere
Eki Görüntüle 2350412
Bazen geç güncelleniyor. Belki bitmiştir.
Gümrükte takılır hocam 2 tanesini farklı TC üzerinden almayı deneyin.Arkadaşlar 4 adet siparişimde olağan dışı eylem sebebiyle iptal yiyor. Farklı hesaplardan yapıyorum bunu sebebi nedir güncel sipariş verebilen var mı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.