Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siparişin ödemesi tamamlandıdan sonraki aşamaya sizde ne kadar sürede gecti?

Dostlar iki tane alsak 30 euro limitine takılır mıyız ? İki adet alınca bir tane almış gibi mi vergi ödüyoruz ? Ayrıca 288 TL ' ye alan arkadaşlar var o olayı bende deniyorum ama olmadı biraz daha denemeli miyim ?

Sıkıntı yok hocam gelsin yeter ki :) ben switch sesine karar veremiyorum verebilsem alacağım hemen.
Valla belli belirsiz ses farkı yerine rengine göre seçtim ben. Beyaz aldım. Geçmişte kullandığımız klavye seslerinden daha kötü olma ihtimali yok :)

Dostlar iki tane alsak 30 euro limitine takılır mıyız ? İki adet alınca bir tane almış gibi mi vergi ödüyoruz ? Ayrıca 288 TL ' ye alan arkadaşlar var o olayı bende deniyorum ama olmadı biraz daha denemeli miyim ?
Limite takılırsan aldırmıyor zaten. Olmayan şeyi bıkana kadar deneyebilirsin bir umuttur yaşamak :)

@Batina Güncelleme var mı? Aynı zamanda sipariş vermişiz.

pk.png

Bizim arkadaşlara attım. 2 klavyesi olan bir arkadaş aldı. Bir arkadaş da başka bir arkadaş grubuna atmış orada da 2 tane alan var. Bu fiyata muhtemelen 2-3 ay sonra bozulacak Gamepower klavyeler bile yok. O yüzden evet iyi bir klavye.

Hay gümrük kere 😃

Eki Görüntüle 2350412

1731413762199.png

Aynı durumdayız :(

Ben bunu nasıl indirimli yapacağım üçüncü hesabı açtım bir şey yok 😀

Arkadaşlar 4 adet siparişimde olağan dışı eylem sebebiyle iptal yiyor. Farklı hesaplardan yapıyorum bunu sebebi nedir güncel sipariş verebilen var mı

Arkadaşlar 4 adet siparişimde olağan dışı eylem sebebiyle iptal yiyor. Farklı hesaplardan yapıyorum bunu sebebi nedir güncel sipariş verebilen var mı
Gümrükte takılır hocam 2 tanesini farklı TC üzerinden almayı deneyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı