Hocam Redragon K617 Fizz'e bakabilirsiniz. Kendim bizzat sahibiyim çok güzel bi klavye.Arkadaşlar bildiğiniz üzere Aula F75 Temu'da satıştan kaldırıldı bende gümrüğe takılmayacak red switch harici switche sahip bir klavye arıyorum Temu'dan alacağım fiyat önemli değil gümrüğe takılmadığı sürece.
Hocam Redragon K617 Fizz'e bakabilirsiniz. Kendim bizzat sahibiyim çok güzel bir klavye.
Yay sesine hiç rastlamadım.Yay sesiyle ünlü bir klavye, bütçesinde çok kötü.
Siz rastlamadınız diye insanlarda rastlamayacak diye bir durum yok.Yay sesine hiç rastlamadım.
blue switch dimi75 olarak K568R bakabilirsin. İndirimle 1000TL'e falan düşüyor. İndirimsiz 1.5k falan. İndirimle alınınca F75 ile aynı fiyat neredeyse.
Siz rastlamadınız diye insanlarda rastlamayacak diye bir durum yok.
K617 Fizz yay sesi zamanla geçer mi?
K617 Fizz klavye aldım. Bugün geldi. Yay sesi var tuşlarda. Zamanla geçeceğini duydum, geçmezse bile sizce yay sesi nedeniyle iade etmeli miyim? Gerek var mı?www.technopat.net
Redragon K617 switchlerine WD-40 sıkmak yay sesini azaltır mı?
Klavyem Redragon K617 ve yay sesi geliyor. İnternette yay sesi için Switch'lere WD-40 sıkın ve 3 saat bekleyin sonra geçiyor diyorlar. Denersem Switch'e bir zarar gelir mi ya da ses düzelir mi?www.technopat.net
K617se fizz alınır mı?
Sanırım tr forumlarinda ilk soran benim k617 nin seffaf ve redragonun kendi kristal switch ini kullaniyomus sanirim goruntusu cok hosuma gitti sizce Alınır mı? https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-redragon-k617-se-fizz-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,677725306.htmlforum.donanimarsivi.com
1.100 TL'ye Red Switch klavye önerisi
K552 kumara kullanıyorum hotswap var 1 yıldır sorun yaşamadım. Red switch gayet güzel klavye tkl. Yay sesi çıkıyor demişler 1 yıldır hiç yay sesi bile duyamadım. Performansı gayet iyi öneririm.techolay.net
Bilerek farklı yerlerden attım, çoğu kişi yaşıyor bu sorunu.
Peki Aula F75 Türkiye'den alınır mı? Sence?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.