Aula F75'te Türkçe harfler yok

onrakr

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba bugün Aula F75 aldım fakat sipariş ettikten sonra Türkçe karakterlerin olmadığını fark ettim, ne yapabilirim?

Temu desteğine yaz Aula desteğine yönlendirmeleri için. Aula'dan türkçe layout talep et ellerinde varsa yollarlar.

Hocam ya da kısa yollu üstüne ya da yapıştırma ile yazabilirsin. Bence bir problem değil. Ben alamıyorum alsam %100 üstüne yazardım.

Çin'den aldığın, Türkiye'de üretilmeyen bir markanın Türkçe keycaps ile gelmesini mi bekliyordun? Maalesef.

Wraith'in Türkçe keycapsleri var. Ona bakabilirsin. Ama klavyeye verdiğin para kadar keycapse de vereceksin. Bence öyle kullan, ne zararı var ki?

Merhaba bugün Aula F75 aldım fakat sipariş ettikten sonra Türkçe karakterlerin olmadığını fark ettim, ne yapabilirim?
Türkçe karakterler tuş takımlarında yok sen yazarken zaten windows klavyen Türkçe olduğu sürece İ veya Ç harfinin olduğu konuma bastığında gene bu harfleri kullanacaksın yani arada bir fark olmayacak. Eğer Türkçe tuş takımı istiyorsan yukarıda arkadaş zaten Wraith'in Türkçe tuş takımını paylaşmış onu alabilirsin ama ekstra para harcamış olacaksın.

Teşekkür ederim sticker kullanmayı düşünüyorum sağ olun.

Siyah modeline uygun turuncu yazili siyah sticer bulamadim bulan varsa atabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…