Canlar şu an ikisinin arasında kaldım. Satın alma kaldı tek geriye önerilerinizi bekliyorum.
F75 gereksiz pahalı, HE75 tri fiyatına gelecek neredeyse. F87 Pro tercih edin.
Aula F87 Pro.
Tamamdır lafınıza güvenip şimdi sipariş ediyorum hem de Türkçe Q sunu buldum atayım bakın isterseniz. https://www.hepsiburada.com/aula-f8...lavye-mavi-pm-HBC0000AA8F0F?magaza=Teknostore
![]()
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi Mavi Fiyatları ve Özellikleri
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi Mavi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Buradan alın, satıcı aynı zaten.
Aynı satıcıdan aldım bugün elime ulaştı hocam bir iki şey hariç baya güzel onlarda F87 Pro yazmıyor ürünün kutusunda ve üstünde sadece F87 yazıyor, bir de yazılımı başta görmedi klavyeyi reset dosyasını buldum onu yapınca gördü. Yazılımda F87 Pro şeklinde çıkıyor ürün sadece üstünde vs. yazmıyor dediğim gibi.Attıgınız N11'den sipariş verdim hocam umarım begenirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.