Arecales Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 493 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #1 Hem kablolu hem kablosuz, hafif, rahat bir kulaklık arıyorum. Büyük ihtimalle Aula S6, Fuxi H7 ve VXE V1 modelleri arasında seçim yapacağım. Bu kulaklıkları kullanan var mı? Memnun musunuz, önerir misiniz? Başka önerilere de açığım. Aula S6 3 Modlu Kablosuz 3.5mm Kablolu ve Bluetooth 5.3 Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı Krem Ultra Hafif Hafızalı Sünger 40mm Sürücülü Gürültü Önleyici : Amazon.com.tr: Bilgisayar Aula S6 3 Modlu Kablosuz 3.5mm Kablolu ve Bluetooth 5.3 Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı Krem Ultra Hafif Hafızalı Sünger 40mm Sürücülü Gürültü Önleyici : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr VGN VXE V1 Oyun KulaklıÄı Bluetooth 5.3/2.4g Ãift modlu Hafif mikrofonlu kulaklık Bilgisayar Esports Kulaklık Hediye, Beyaz - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Havit Gamenote Fuxi-H7 RGB Kablosuz Beyaz Gaming (Oyuncu) Kulaklığı - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2025
Hem kablolu hem kablosuz, hafif, rahat bir kulaklık arıyorum. Büyük ihtimalle Aula S6, Fuxi H7 ve VXE V1 modelleri arasında seçim yapacağım. Bu kulaklıkları kullanan var mı? Memnun musunuz, önerir misiniz? Başka önerilere de açığım. Aula S6 3 Modlu Kablosuz 3.5mm Kablolu ve Bluetooth 5.3 Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı Krem Ultra Hafif Hafızalı Sünger 40mm Sürücülü Gürültü Önleyici : Amazon.com.tr: Bilgisayar Aula S6 3 Modlu Kablosuz 3.5mm Kablolu ve Bluetooth 5.3 Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı Krem Ultra Hafif Hafızalı Sünger 40mm Sürücülü Gürültü Önleyici : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr VGN VXE V1 Oyun KulaklıÄı Bluetooth 5.3/2.4g Ãift modlu Hafif mikrofonlu kulaklık Bilgisayar Esports Kulaklık Hediye, Beyaz - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Havit Gamenote Fuxi-H7 RGB Kablosuz Beyaz Gaming (Oyuncu) Kulaklığı - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Gwenwin in unodui Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #2 ne yaptın hocam
Arecales Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 493 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #3 Gwenwin in unodui dedi: ne yaptın hocam Genişletmek için tıkla... fuxi h7 almıştım bozuk çıkınca iade ettim. Şuan cloud core kablolu ve qcy h3 pro kullanıyorum
Gwenwin in unodui dedi: ne yaptın hocam Genişletmek için tıkla... fuxi h7 almıştım bozuk çıkınca iade ettim. Şuan cloud core kablolu ve qcy h3 pro kullanıyorum