Aura Sync İşlemci ve Ekran kartını Görmeme Sorunu

Makaleler
4
Arkadaşlar iyi günler dilerim öncelikle sorunum şu, AMD Ryzen 2700x işlemci ve Asus TUF X470 anakart var. Aura sync programında işlemciyi göstermiyor aynı zamanda ekran kartını da görmüyor (RX 590). Asus'un sitesinden son güncel sürüm yüklü. İşlemci RGB kablosu anakarttan Led Header'e bağlı. Senkronize çalışmalarını sağlayamıyorum. Onu geçtim kasam Everest Rampage Majesty ve led kontrollerini anakarta nasıl bağlarım? Kasayı az çok bilen bilir led aydınlatması çok hoş ve kasa içerisinde birçok bağlantılı led kontrol cihazı var ama pek anlamıyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Aurasync işlemciyi görmüyordan kastın işlemci üzerindeki RGB soğutucu herhalde. Ryzen 1. nesil stok soğutucular aurasync destekliydi 2. nesil nasıl bilmiyorum. Rampage kasaları genelde Aurasync desteklemiyor.
20190515_110046.jpg Led kontrol merkezi bu. Bir dakika incelerseniz belki vardır bağlantısı.

Eki Görüntüle 394506 Led kontrol merkezi bu. Bir dakika incelerseniz belki vardır bağlantısı.
Modlar arasında geçiş yapmanı sağlayan anahtar var ya işte ona taktığın RGB kablo 4 pin ise anakart üzerindeki RGB çıkışa takmayı dene. Eğer destekliyorsa fanlarını Asus Anakart aurasync yazılımı üzerinden RGB led olarak görecektir ve böylece senkronize edebileceksin

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı